Ειδήσεις

Ικανοποίηση παρά την ήττα

Ευχαριστημένοι για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στο παιχνίδι της πρεμιέρας των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στην Κροατία ήταν -παρά την ήττα- οι Έλληνες διεθνείς, Νίκος Δεληγιάννης, Γιώργος Αφρουδάκης και Αργύρης Θεοδωρόπουλος. Όπως δήλωσαν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε καλά στοιχεία σε γενικές γραμμές κόντρα σε μία ομάδα που είναι από τα φαβορί στο τουρνουά.

Ευχαριστημένοι για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στο παιχνίδι της πρεμιέρας των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στην Κροατία ήταν -παρά την ήττα- οι Έλληνες διεθνείς, Νίκος Δεληγιάννης, Γιώργος Αφρουδάκης και Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

Όπως δήλωσαν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε καλά στοιχεία σε γενικές γραμμές κόντρα σε μία ομάδα που είναι από τα φαβορί στο τουρνουά.


Γράφει από το Λονδίνο η Έφη Χρυσανθοπούλου

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης απέδωσε την πτώση της απόδοσης της Εθνικής στο τελευταίο οκτάλεπτο ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νίκος Δεληγιάννης.




Για νεκρά διαστήματα προς το τέλος του παιχνιδιού που κόστισαν τη νίκη έκανε λόγο ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Αφρουδάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι η Ελλάδα μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο όμως μπορεί και να χάσει εύκολα το… μυαλό της.




«Εντός προγράμματος ήττα» χαρακτήρισε αυτή από τους Κροάτες ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x