Stoiximan Super League

Μπλάκμπερν-ΑΕΚ 2-1 (Τελικό)

Θετικά στοιχεία για δεύτερη συνεχόμενη μέρα άφησε η ΑΕΚ, η οποία μπορεί να ηττήθηκε από την Μπλάκμπερν με σκορ 2-1, όμως έδειξε πως έχει μέλλον. Ο Κουρέλας το ένα και μοναδικό τέρμα της "Ένωσης" με ωραίο πλασέ στο 76'. Παρακολουθήσατε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

Θετικά στοιχεία για δεύτερη συνεχόμενη μέρα άφησε η ΑΕΚ, η οποία μπορεί να ηττήθηκε από την Μπλάκμπερν με σκορ 2-1, όμως έδειξε πως έχει μέλλον. Ο Κουρέλας το ένα και μοναδικό τέρμα της "Ένωσης" με ωραίο πλασέ στο 76'. Παρακολουθήσατε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.



90' Τέλος στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ θα φύγει ηττημένη από το δεύτερο φιλικό της επί αγγλικού εδάφους, όμως για ακόμα μια φορά έδειξε θετικά στοιχεία.

81' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Τσαμουρλίδης άφησε τη θέση του στον Βαλεντίνο Βλάχο.

80' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Στις θέσεις των Γιάγκο και Ρίκκα περνούν οι Ματεντζίδης και Φέτσης.

76' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Γροντή, ο Κουρέλας μπήκε από αριστερά στην περιοχή και με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία!

72': Βελτιωμένη στο β' ημίχρονο (και παρά τις αλλαγές) η ΑΕΚ. Η "Ένωση" δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα πλέον από τους Άγγλους, ενώ η καλή κυκλοφορία της μπάλας που έχει της επιτρέπει να μοιάζει και πιο απειλητική.

66' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Εκτός αγώνα ο Λαγός και στη θέση του μπαίνει ο Τομαράς.

62': Μετά από ωραία ενέργεια στον άξονα, ο Φούντας δοκιμάζει ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Άγγλου γκολκίπερ.

61': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Έπειτα από λάθος πάσα του τερματοφύλακα, ο Λαγός προσπαθεί να τον κρεμάσει (έξω από την περιοχή και αριστερά) αλλά η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

59' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Γκερέιρο περνάει ο Κουρέλας.

58': Ο Ρίκκα δοκιμάζει ν' απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

57': Ευκαιρία για την Μπλάκμπερν. Ο Χάνλεϊ βρήκε χώρο κι έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το αριστερό "Γ" του Κωνσταντόπουλου.

56' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Αραμπατζής περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Κωνσταντόπουλος.

49': Οι Ρίκκα και Σταματής συνεργάζονται ωραία μέσα στην περιοχή της Μπλάκμπερν αλλά το πλασέ του νεαρού (από πλάγια θέση δεξιά) δεν ήταν καλό και έφυγε άουτ.

48' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Καλογέρη μπαίνει ο Φούντας.

46': Έναρξη του β' μέρους.

45': Λήξη του ημιχρόνου.

43': Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ, Μπεστ, τραυματίστηκε σε προηγούμενη φάση και αποχωρεί με το φορείο. Στη θέση του μπαίνει ο Φορμίκα.

40': Χωρίς αξιόλογη φάση τα τελευταία λεπτά, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να συνδυαστεί και να βγει μπροστά, αλλά τις όποιες καλές ενέργειες των παικτών της να "χαλάνε" στην τελική πάσα.

35': Πλέον ο Βλάχος γυρίζει στη χθεσινή (αξιόπιστη) αμυντική διάταξη. Έτσι, ο Τσαμουρλίδης είναι αριστερό μπακ, ο Γιάγκο γύρισε πίσω ως παρτενέρ του Μπουγαΐδη και ο Λαγός πέρασε αριστερό χαφ (με τους Γκερέιρο-Ρίκκα στα χαφ και τον Γροντή πίσω από τον Σταματή).

32' - Αλλαγές για την ΑΕΚ: Στις θέσεις των Παπαδημητρίου και Τσίτα περνούν οι Γροντής και Σταματής.

29' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ!: Σε βαθιά μπαλιά ο Μπεστ βρέθηκε αμαρκάριστος από δεξιά, ξεπέρασε τον Τσαμουρλίδη (που προσπάθησε να τον κλείσει) και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Αραμπατζή.

24': Καλύτερα απ' ότι στο ξεκίνημα πατάει στο γήπεδο η ΑΕΚ. Η "Ένωση" έχει περιορίσει τους κινδύνους στην περιοχή της και κυκλοφορώντας την μπάλα, προσπαθεί να φανεί απειλητική στην επίθεση.

16': Καλή φάση για την ΑΕΚ! Έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Καλογέρη, ο Τσίτας φτάνει απέναντι από τον γκολκίπερ, αλλά το πλασέ που επιχειρεί κοντράρεται τελευταία στιγμή από αμυντικό.

13': Προβληματική η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ -τουλάχιστον σε σύγκριση με το χθεσινό φιλικό. Προφανώς και η ποιοτική ανωτερότητα της Μπλάκμπερν σε σχέση με την Πρέστον έχει συμβάλλει ακόμα περισσότερο στο κλείσιμο της "Ένωσης" στα καρέ της.

7' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ!: Έπειτα από σέντρα του Όλσον από αριστερά και πρώτη κεφαλιά που έγινε στη μικρή περιοχή, ο Νούνο Γκόμες (με νέα κοντινή κεφαλιά) ανοίγει το σκορ!

1': Έναρξη του αγώνα.

-Την ίδια ώρα η Μπλάκμπερν ξεκινά με τους εξής: Ρόμπινσον, Ορ, Ριμπέρο, Ζιβέ, Μέρφι, Μπέστ, Χάνλεϊ, Όλσον, Μόρις, Τζόρτζ, Γκόμες.

-Σε σχέση με το χθεσινό ματς, λοιπόν, ο Βαγγέλης Βλάχος έχει αλλάξει τερματοφύλακα, ενώ ξεκινά και τους Παπαδημητρίου, Καλογέρη και Τσίτα, που έκαναν πολύ καλή εμφάνιση.

-Ας δούμε όμως την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί στο σημερινό φιλικό η ΑΕΚ. Για την "Ένωση" λοιπόν ξεκινούν οι: Αραμπατζής, Τσαμουρλίδης, Μπουγαΐδης, Γιάγκο, Αρκούδας, Ρίκκα, Γκερέιρο, Λαγός, Παπαδημητρίου, Καλογέρης, Τσίτας.

-Εκτός αποστολής και σήμερα για την ΑΕΚ είναι ο Σιαλμάς (που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση), οι γκολκίπερ Μοσχονάς και Μακρυωνίτης και οι Τσεβάς, Γαρουφαλιάς.

-Όπως και στο χθεσινό φιλικό με την Πρέστον (και όπως και σε όλες τις προετοιμασίες της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια) η ORIGINAL Λονδίνου είναι παρούσα. Περίπου 50 μέλη της λοιπόν βρίσκονται και σήμερα στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την "Ένωση".

-Ακόμα δεν πρόλαβαν να... γνωριστούν και να συνειδητοποιήσουν πως έπαιξαν (και μάλιστα αξιοπρεπώς) με τη φανέλα της ΑΕΚ και οι νεαροί της "Ένωσης" θα ξαναμπούν στο γήπεδο.




ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ (Στιβ Κιν): Ρόμπινσον, Ορ, Ριμπέρο, Ζιβέ, Μέρφι, Μπέστ, Χάνλεϊ, Όλσον, Μόρις, Τζόρτζ, Γκόμες

AEK (Βαγγέλης Βλάχος): Αραμπατζής, Λαγός, Τσαμουρλίδης, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Ρίκκα, Γιάγκο, Παπαδημητρίου, Γκερέιρο, Καλογέρης, Τσίτας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x