F1

Ήθελε κάτι παραπάνω

Κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση ήθελε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στον ενδέκατο γύρο του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 στην πίστα Hungaroring. Ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως ήταν αρκετά γρήγοροι, ωστόσο αναφέρθηκε στην… κίνηση που βρήκε πίσω από τον πιο… αργό Τζένσον Μπάτον.

Κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση ήθελε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στον ενδέκατο γύρο του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 στην πίστα Hungaroring.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως ήταν αρκετά γρήγοροι, ωστόσο αναφέρθηκε στην… κίνηση που βρήκε πίσω από τον πιο… αργό Τζένσον Μπάτον.

«Πιθανότατα αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που μας άξιζε. Είχαμε ταχύτητα για καλύτερο αποτέλεσμα από ότι αυτό. Προφανώς, ο Τζένσον ήταν αρκετά αργός και χάσαμε αρκετά, δεν μπορούσαμε να μπούμε στα πιτ και να βγούμε σε καθαρή πίστα. Δεν είχαμε πολλά να κάνουμε», ήτα τα λόγια του δύο φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Τερμάτισα μπροστά από τον Φερνάντο Αλόνσο, αλλά όχι πολύ παραπάνω. Ο ρυθμός που είχαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ καλός και εξαρτάται από εμάς να έχουμε καλύτερες εκκινήσεις, επειδή αν χάνεις μία ή δύο θέσεις στις κατατακτήριες, τότε το γκραν πρι είναι διαφορετικό», πρόσθεσε.

Ο Φέτελ βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας 42 βαθμούς από τον πρωτοπόρο, Φερνάντο Αλόνσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x