F1

Χάμιλτον: «Μπορούμε να τους πιάσουμε»

Χαρούμενος από τη δεύτερη νίκη του τη φετινή σεζόν στη πίστα Hungaroring, αλλά και με τον τρόπο που αυτή ήρθε δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως αισθάνεται πολύ καλά που η ομάδα δεν έχει εγκαταλείψει τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας πως αν συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο θα είναι σε θέση να… πιάσουν τους πρωτοπόρους.

Χαρούμενος από τη δεύτερη νίκη του τη φετινή σεζόν στη πίστα Hungaroring, αλλά και με τον τρόπο που αυτή ήρθε δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως αισθάνεται πολύ καλά που η ομάδα δεν έχει εγκαταλείψει τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας πως αν συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο θα είναι σε θέση να… πιάσουν τους πρωτοπόρους.

«Αυτό το τριήμερο έδειξε ότι όλα είναι ακόμη ανοιχτά. Ο Φερνάντο δεν πήρε αρκετούς βαθμούς. Αν εμείς είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο μπορούμε τον πιάσουμε. Χρειαζόμαστε σταθερότητα και πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιο σε αρκετούς τομείς και είμαι σίγουρος πως αυτό θα γίνει.

Όταν κερδίζεις με αυτόν τον τρόπο με τόσο πίεση από σπουδαίους πιλότους όπως ο Ρομάν και ο Κίμι, είναι μια από τις μέρες που πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος . Αισθάνομαι πολύ καλά γιατί ούτε εγώ, ούτε η ομάδα εγκαταλείψαμε την προσπάθεια
», ήταν τα λόγια του Παγκόσμιου πρωταθλητή του 2008.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x