Stoiximan Super League

Ούτε απείλησε, ούτε απειλήθηκε

Επηρεασμένος σε ένα βαθμό και από την κούραση, ο Άρης ούτε απείλησε, αλλά και ούτε απειλήθηκε στο διάρκειας 45’ φιλικό με την Κόμο (ομάδα γ’ κατηγορίας στην Ιταλία), την οποία νίκησε στην διαδικασία των πέναλτι (4-3, 0-0 στην κανονική διάρκεια). Βασικός ο Γιώργος Κατίδης στην επιστροφή του. Το ματς παρακολούθησε ο νεοαποκτηθείς Ρούμπεν Πουλίδο. Κόντρα στην Παλέρμο στις 20:00 ολοκληρώνουν οι «κίτρινοι» την παρουσία τους στο τουρνουά του Μάλες.

Επηρεασμένος σε ένα βαθμό και από την κούραση, ο Άρης ούτε απείλησε, αλλά και ούτε απειλήθηκε στο διάρκειας 45’ φιλικό με την Κόμο (ομάδα γ’ κατηγορίας στην Ιταλία), την οποία νίκησε στην διαδικασία των πέναλτι (4-3, 0-0 στην κανονική διάρκεια).

Βασικός ο Γιώργος Κατίδης στην επιστροφή του. Το ματς παρακολούθησε ο νεοαποκτηθείς Ρούμπεν Πουλίδο.

Κόντρα στην Παλέρμο στις 20:00 ολοκληρώνουν οι «κίτρινοι» την παρουσία τους στο τουρνουά του Μάλες.



Η προτεραιότητα στα μετόπισθεν είναι γνωστή και… χιλιοειπωμένη από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη. Ωστόσο η δυναμικότητα του αντιπάλου επέτρεπε στον Μάκη Κατσαβάκη να τεστάρει και τις επιθετικές δυνατότητες του σχήματος που παρέταξε. Όμως η πίεση ψηλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ένα άστοχο πλασέ του Κατίδη στο ξεκίνημα, ήταν η πρώτη αξιόλογη στιγμή για τους «κίτρινους».

Από τον διεθνή μέσο προήλθε η ευκαιρία του αγώνα (χαμένο τετ-α-τετ στο 27’), ενώ ενδιάμεσα (στο 20’) ο Πελίτα προσπάθησε να απειλήσει, αλλά το σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή έφυγε δίπλα από την εστία του Διούδη. Η κανονικη διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν τη νίκη στην διαδικασία των πέναλτι (4-3).

* Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Κατίδης και Χατάρκο.



Κόμο: Ντούλτζικ (20' Τσαπρούνο), Πελίτα, Χατάρκο, Απλίτο, Σιανίνο, Πάρτσι, Σαπάνεκ, Βελάρντι, Τορτεκρόσα, Γκοτσέρ, Μπαλντελόνι.

Άρης: Διούδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Αγγελούδης, Κατίδης, Γιώρης (39’ Κανούλας), Ιγνατίδης (33’ Σουνάς), Μαργαρίτης, Αντωνιάδης, Νταμαρλής, Τσουκάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x