Ευρώπη

«Βόμβα» από την ΤΣΣΚΑ!

Την απόκτηση του Σόνι Ουίμς ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ! Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στη Ζαλγκίρις προερχόμενος από τους Ράπτορς, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα της Μόσχας. Οι Ρώσοι μπορεί να αποδυναμώθηκαν αισθητά μετά την αποχώρηση των Κιριλένκο, Σβεντ και Σισκάουσκας, ωστόσο τη Δεύτερα (30/7) προχώρησαν στην προσθήκη ενός παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Την απόκτηση του Σόνι Ουίμς ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στη Ζαλγκίρις προερχόμενος από τους Ράπτορς, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα της Μόσχας.

Οι Ρώσοι μπορεί να αποδυναμώθηκαν αισθητά μετά την αποχώρηση των Κιριλένκο, Σβεντ και Σισκάουσκας, ωστόσο τη Δεύτερα (30/7) προχώρησαν στην προσθήκη ενός παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Σόνι Ουίμς αποφάσισε την περσινή χρονιά να μετακομίσει από το NBA και τους Ράπτορς -ελέω lockout- στην Ευρώπη και τη Ζαλγκίρις, υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Ο 26χρονος φόργουορντ έκανε αμέσως τη διαφορά στην ομάδα του Κάουνας, καθώς σε 15 αγώνες στην Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 15,5 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας είχε αντίστοιχα 9,9 πόντους και 3,8 ριμπάουντ.

«Πιστεύω πως ο Ουίμς απέδειξε με τη σεζόν που έκανε πέρυσι πως είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και με ανοικτό μυαλό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Με τις ικανότητές του και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα μπορεί να γίνει από τους ηγέτες της ομάδας μας τη σεζόν που έρχεται. Είναι μία εξαιρετική προσθήκη για εμάς», δήλωσε ο Ετόρε Μεσίνα για την απόκτηση του Σόνι Ουίμς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, δήλωσε: «Η θέση του σμολ φόργουορντ αποδυναμώθηκε μετά την απώλεια των Κιριλένκο και Σισκάουσκας. Πιστεύω πως η προσθήκη του Ουίμς ήταν η καλύτερη επιλογή, καθώς ο Σόνι είναι ένας από τους καλύτερους σμολ φόργουορντ που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη, τη σεζόν που πέρασε. Είναι αθλητικός, ενώ έχει εξαιρετικό περιφερειακό σουτ. Οι φίλοι μας από τη Ζαλγκίρις και τους Ράπτορς μας είπαν πως ο Ουίμς είναι ευγενικός, φιλικός και παθιασμένος. Θα ήθελα να πω, επίσης, πως η στελέχωση του ρόστερ της ΤΣΣΚΑ έκλεισε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x