Ισπανία

Κρατάει (μόνο) το πρώτο ημίχρονο η Μάλαγα

Ισόπαλη 2-2 με την Καράκας ήρθε η Μάλαγα, στο δεύτερο φιλικό της στη Βενεζουέλα. Η ισπανική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο στην επανάληψη χαλάρωσε αρκετά, με αποτέλεσμα να μην πάρει τη νίκη, όπως έκανε στο πρώτο της παιχνίδι στη χώρα της λατινικής Αμερικής κόντρα στη Ζαμόρα (3-0).

Ισόπαλη 2-2 με την Καράκας ήρθε η Μάλαγα, στο δεύτερο φιλικό της στη Βενεζουέλα.

Η ισπανική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο στην επανάληψη χαλάρωσε αρκετά, με αποτέλεσμα να μην πάρει τη νίκη, όπως έκανε στο πρώτο της παιχνίδι στη χώρα της λατινικής Αμερικής κόντρα στη Ζαμόρα (3-0).

Μόλις στο 14ο λεπτό, η Μάλαγα πήρε το προβάδισμα με τον Ροντόν, με τον Ουέλινγκτον Ολιβέιρα να την στέλνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με δύο τέρματα, με γκολ στο 41’. Μάλιστα, η ισπανική ομάδα θα μπορούσε να είχε κλείσει το πρώτο ημίχρονο στο υπέρ της 3-0, αλλά ο Ντούντα αστόχησε σε πέναλτι στο 36ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του ματς άλλαξε άρδην, με την Καράκας να μειώνει από την «άσπρη βούλα» στο 50’ με τον Έντγκαρ Χιμένεθ και 10 λεπτά αργότερα, ο Ρίνο Λούκας -με κεφαλιά- να κάνει το 2-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x