Κινηματογράφος

Και επίσημα τριλογία το Χόμπιτ

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία. Αλλά συνήθως αυτές οι φήμες σπάνια επιβεβαιώνονται όταν μιλάμε για τόσο μεγάλα project. Κι όμως σύμφωνα με τα πιο επίσημα χείλη που δεν είναι αλλά από του σκηνοθέτη Πίτερ Τζάκσον, το «Χόμπιτ» που προοριζόταν για δύο ταινίες με την πρώτη να έρχεται τον Δεκέμβριο και τη δεύτερη τα Χριστούγεννα του 2013, γίνεται οριστικά και επίσημα τριλογία! Όπως δηλαδή και ο …μεγάλος του αδελφός ο «Άρχοντας των δαχτυλιδιών».

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία. Αλλά συνήθως αυτές οι φήμες σπάνια επιβεβαιώνονται όταν μιλάμε για τόσο μεγάλα project.

Κι όμως σύμφωνα με τα πιο επίσημα χείλη που δεν είναι αλλά από του σκηνοθέτη Πίτερ Τζάκσον, το «Χόμπιτ» που προοριζόταν για δύο ταινίες με την πρώτη να έρχεται τον Δεκέμβριο και τη δεύτερη τα Χριστούγεννα του 2013, γίνεται οριστικά και επίσημα τριλογία! Όπως δηλαδή και ο …μεγάλος του αδελφός ο «Άρχοντας των δαχτυλιδιών».

Την ανακοίνωση έκανε νωρίτερα ο Πίτερ Τζάκσον μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook.

Πως την αιτιολόγησε;

«Πολλά κομμάτια από την ιστορία του Μπίλμπο, του Γκάνταλφ, των νάνων και τόσων άλλων, θα μείνουν ανεξερεύνητα, αν δεν αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία τώρα».

Ο Τζάκσον πήρε αυτή την απόφαση βλέποντας ότι το υλικό που έχει ήδη γυριστεί φτάνει για να καλύψει τρεις ταινίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x