Ελλάδα

Η υπομονή εξαντλείται στον Ολυμπιακό

Διατεθειμένοι να μην χάσουν άλλο χρόνο για τη συμπλήρωση του ρόστερ, είναι στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων από τους Τζόι Ντόρσεϊ και Στράτο Περπέρογλου, ωστόσο δεν προτίθενται να τους περιμένουν… αιωνίως, καθώς ο χρόνος κυλά και οι λύσεις λιγοστεύουν.

Διατεθειμένοι να μην χάσουν άλλο χρόνο για τη συμπλήρωση του ρόστερ, είναι στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του βρίσκονται εν αναμονή των απαντήσεων από τους Τζόι Ντόρσεϊ και Στράτο Περπέρογλου, ωστόσο δεν προτίθενται να τους περιμένουν… αιωνίως, καθώς ο χρόνος κυλά και οι λύσεις λιγοστεύουν.

Επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, δηλαδή σχεδόν μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Τα δύο «ανοικτά μέτωπα» -αυτή τη στιγμή- για τους πρωταθλητές είναι οι Ντόρσεϊ και Περπέρογλου. Και οι δύο έχουν προτάσεις στα χέρια τους από την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο κανείς δεν έχει δώσει την απάντησή του. Πάντως, η υπομονή που έχουν στο λιμάνι, έχει τα όριά της.

Ο Ντόρσεϊ εξακολουθεί να βρίσκεται στις ΗΠΑ, επιδιώκοντας την επιστροφή του στο NBA. Εξ αρχής -αφότου τελείωσε το ελληνικό πρωτάθλημα- ο Ολυμπιακός έδειξε στον Αμερικανό φόργουορντ πως τον θέλει και την επόμενη σεζόν, καταθέτοντας του πρόταση. Αυτή αναμένεται εδώ και περίπου δύο μήνες. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν μέσα στις επόμενες μέρες να επικοινωνήσουν με τον Ντόρσεϊ, προκειμένου να πάρουν μία απάντηση, ώστε να είναι σε θέση να ξέρουν πως θα κινηθούν στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Η άλλη καυτή… πατάτα για τον Ολυμπιακό είναι ο Στράτος Περπέρογλου. Την προηγούμενη μέρα είχε διαρρεύσει πως ο Έλληνας φόργουορντ θα δώσει την οριστική του απάντηση, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ. Βέβαια, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να αφήνεις τον Παναθηναϊκό για τον «αιώνιο» αντίπαλο ή το αντίθετο. Ωστόσο, όπως με τον Ντόρσεϊ, έτσι και με τον «Πέρπε», η υπομονή στους πρωταθλητές εξαντλείται σιγά σιγά. Ασφαλώς και η προτεραιότητα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο Έλληνας φόργουορντ, ωστόσο ήδη ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» έχει αρχίσει να εξετάζει παίκτες από τις ΗΠΑ, για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x