Ευρώπη

Παίρνει Σάριτς η Μπιλμπάο

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΚΚ Ζάγκρεμπ και την Μπιλμπάο, για την παραχώρηση του Ντάριο Σάριτς, ο οποίος κάποτε είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο, ο νεαρός φόργουορντ (18χρ., 2,08μ.) που συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού μπάσκετ, είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Βασκονίας.

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΚΚ Ζάγκρεμπ και την Μπιλμπάο, για την παραχώρηση του Ντάριο Σάριτς, ο οποίος κάποτε είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο, ο νεαρός φόργουορντ (18χρ., 2,08μ.) που συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού μπάσκετ, είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Βασκονίας.

Επίσης, για τον Σάριτς είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον οι Παρτιζάν και Τσιμπόνα, ωστόσο η Μπιλμπάο είναι αυτή έχει τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσει.

Φέτος, ο 18χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια στο κροατικό πρωτάθλημα, έχοντας κατά μέσο όρο 14,1 πόντους και 9,8 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x