Stoiximan Super League

«Ξέρουμε για Ρόμα, αλλά…»

Το ενδιαφέρον της Ρόμα για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη είναι κάτι γνωστό για τον μάνατζερ του αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιώργος Καζιάνη, όπως αποκάλυψε στην ιταλική ιστοσελίδα «calziomercato.it». Ο εκπρόσωπος του Έλληνα διεθνή ξέρει τα πάντα για την υπόθεση, ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν έχει κάτι το ουσιαστικό ακόμα στα χέρια του.

Το ενδιαφέρον της Ρόμα για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη είναι κάτι γνωστό για τον μάνατζερ του αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιώργος Καζιάνη, όπως αποκάλυψε στην ιταλική ιστοσελίδα «calziomercato.it».

Ο εκπρόσωπος του Έλληνα διεθνή ξέρει τα πάντα για την υπόθεση, ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν έχει κάτι το ουσιαστικό ακόμα στα χέρια του.

Ο Καζιάνης είπε στην ιταλική ιστοσελίδα:

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον πελάτη μου, αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Πριν γίνει οτιδήποτε πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες. Ο Βασίλης θα ήθελε να αγωνιστεί για τη Ρόμα, αλλά πρέπει, όπως είπα, να συμφωνήσουν αρχικά οι δύο ομάδες».

Ένα επιπλέον στοιχείο στην υπόθεση της μεταγραφής του Τοροσίδη, είναι το γεγονός ότι οι «τζιαλορόσι» προχώρησαν στην απόκτηση του Φεντερίκο Μπαλτζαρέτι, γεγονός που ίσως να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την μετακίνηση του Έλληνα μπακ στη Ρώμη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x