Champions League

Φερέιρα: «Νίκη και στην Αθήνα»!

Ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μάδεργουελ (0-2) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά δεν του φτάνει μόνο αυτό. «Για να είμαστε σίγουροι ότι θα προκριθούμε, πρέπει να κερδίσουμε και στην Αθήνα. Αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε σήμερα», ήταν μεταξύ άλλων τα σχόλια του Πορτογάλου τεχνικού του «τριφυλλιού».

Ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μάδεργουελ (0-2) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά δεν του φτάνει μόνο αυτό.

«Για να είμαστε σίγουροι ότι θα προκριθούμε, πρέπει να κερδίσουμε και στην Αθήνα. Αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε σήμερα», ήταν μεταξύ άλλων τα σχόλια του Πορτογάλου τεχνικού του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα.

«Είχα πει ότι ο αγώνας θα ήταν δύσκολος. Δουλέψαμε όμως πολύ καλά και παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα. Υπήρξε πίεση σε μεγάλο μέρος του αγώνα από την πλευρά της Μάδεργουελ. Αυτό όμως το εκμεταλλευτήκαμε και λειτούργησε υπέρ μας, γιατί όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να βγούμε στην κόντρα, το κάναμε και δημιουργούσαμε κινδύνους.

Η Μάδεργουελ παίζει ποδόσφαιρο που δεν είναι εύκολο να το ελέγξεις. Θεωρώ όμως ότι νικήσαμε δίκαια και πιστεύω ότι με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα, θα ζευγαρώσουμε τις επιτυχίες στην Αθήνα.

Είχαμε υποχρέωση να νικήσουμε απόψε, αλλά έχουμε την ίδια υποχρέωση και στην Αθήνα. Γιατί αν πάρουμε δύο νίκες, είναι σίγουρο πλέον ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Με μία νίκη μόνο, δεν έχεις προκριθεί. Έχουμε αβαντάζ, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Είμαι σίγουρος ότι η Μάδεργουελ θα έρθει στην Αθήνα για να νικήσει κι αυτό θα είναι καλό τόσο για εμάς, όσο και για το ποδόσφαιρο».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x