Ελλάδα

Είπε «όχι» ο Μπαρτζώκας για Άντερσεν

Αρνητικός εμφανίστηκε -σε πρώτη φάση- ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον Κρις Άντερσεν, όπως αποκάλυψε η SportDay. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει αφενός να πάρει το ρίσκο με τον Αμερικανό σέντερ, λόγω του ιδιόρρυθμού χαρακτήρα του και αφετέρου προτιμά να περιμένει την απάντηση από τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος είναι πρώτος στη λίστα για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» φροντ λάιν.

Αρνητικός εμφανίστηκε -σε πρώτη φάση- ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον Κρις Άντερσεν, όπως αποκάλυψε η SportDay.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει αφενός να πάρει το ρίσκο με τον Αμερικανό σέντερ, λόγω του ιδιόρρυθμού χαρακτήρα του και αφετέρου προτιμά να περιμένει την απάντηση από τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος είναι πρώτος στη λίστα για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» φροντ λάιν.

Ο Κρις Άντερσεν ήταν θετικός στο να μετακομίσει στην Ευρώπη, από το NBA και τους Νάγκετς, με ετήσιες απολαβές στα 600.000 δολάρια (περίπου 480.000 ευρώ). Ωστόσο, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του (δεν έχει κάνει και… λίγα στην καριέρα του), απέτρεψε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο να δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Αμερικανού. Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί μελλοντικά με την περίπτωσή του.

Από ‘κει και πέρα, αναφορικά με τον Τζόι Ντόρσεϊ. Υπάρχει ακόμα οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Αμερικανό να έχει ένα κασέ στα 700.000 δολάρια (περίπου 570.000 ευρώ) και τους «ερυθρόλευκους» να μην είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν τόσο πολύ την πρότασή τους, η οποία είναι κάτι παραπάνω από 500.000 δολάρια (400.000 ευρώ).

Μέχρι στιγμής, ο 29χρονος σέντερ δεν έχει βρει συμβόλαιο στο NBA, ενώ παράλληλα δεν έχει δεχθεί κάποια «κρούση» από ευρωπαϊκή ομάδα, που αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός «παίζει» μόνος του.

Όμως, το ζήτημα είναι μέχρι πότε θα περιμένουν οι Πειραιώτες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x