Ειδήσεις

Χάλκινο ο Ηλιάδης!

Η ελληνική αποστολή πανηγυρίζει το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου! Πρωταγωνιστής ο Ηλίας Ηλιάδης, ο οποίος επικράτησε του Βραζιλιάνου, Τιάγκο Καμίλο και ανεβαίνει στην τρίτη θέση του βάθρου στην κστηγορία -90kg του τζούντο! Γκάφα της ΕΡΤ που δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή!

Η ελληνική αποστολή πανηγυρίζει το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!

Πρωταγωνιστής ο Ηλίας Ηλιάδης, ο οποίος επικράτησε του Βραζιλιάνου, Τιάγκο Καμίλο και ανεβαίνει στην τρίτη θέση του βάθρου στην κστηγορία -90kg του τζούντο!

«Μπράβο στο παλικάρι που κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας», σχολίασε περιχαρής ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής άφησε πίσω την ήττα από τον Ρώσο, Ντενίσοφ -που του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο- και με δυο νίκες απέναντι στον Αυστραλό, Άντονι με Ippon και τον Βραζιλιάνο, Καμίλιο με ένα Yuko, έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο! Η δεύτερη μεγάλη Ολυμπιακή διάκριση μετά το χρυσό στην Αθήνα το 2004.

Μια προσπάθεια, πάντως που δεν... μερίμνησε να δείξει σε ζωντανή μετάδοση η ΕΡΤ...

«Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό, όλη μου την οικογένεια και τον προπονητή μου. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν εξίσου δύσκολο με το χρυσό του 2004. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να νικήσω!», είπε μετά το τέλος του αγώνα o Ηλίας Ηλιάδης, ο οποίος αφιέρωσε την επιτυχία του στον γιο του, Ηρακλή.

Με την σειρά του ο Νίκος Ηλιάδης, δήλωσε για τον αθλητή του: «Ο Ηλίας είναι φαινόμενο του τζούντο! Ανταμείφθηκαν οι κόποι τεσσάρων χρόνων. Θέλαμε το χρυσό όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα».

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x