Ελλάδα

Μέχρι την Παρασκευή για Καββαδά!

Μέσα στο επόμενο διήμερο κλείνει οριστικά η υπόθεση Βασίλης Καββαδάς! Ως γνωστόν, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους για τον Έλληνα σέντερ, ωστόσο, ο Πανιώνιος δεν είναι διατεθειμένος να τους περιμένει… αιωνίως, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Ηλία Λιανό, να βάζει -μέσω της SportDay- προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (3/8).

Μέσα στο επόμενο διήμερο κλείνει οριστικά η υπόθεση Βασίλης Καββαδάς!

Ως γνωστόν, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους για τον Έλληνα σέντερ, ωστόσο, ο Πανιώνιος δεν είναι διατεθειμένος να τους περιμένει… αιωνίως, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Ηλία Λιανό, να βάζει -μέσω της SportDay- προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (3/8).

Μπορεί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να δίνουν τη δική τους «μάχη» για την απόκτηση του Καββαδά, αλλά θα πρέπει κάποιος να ρωτήσει και τον Πανιώνιο!

Εκτός από τους «αιώνιους» και η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει το… δικαίωμα να γνωρίζει με ποιους παίκτες θα κάνει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με τον Ηλία Λιανό, μέσω της SportDay, να λέει πως μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα: «Έχω δώσει deadline μέχρι και την Παρασκευή για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Διαφορετικά εάν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι και τότε, ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Καββαδάς δεν έχει πρόβλημα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού όπως δήλωσε στην SportDay ο μάνατζέρ του, Νίκος Λώτσος, αυτό που τον ενδιαφέρει, είναι να τον ικανοποιεί η πρόταση: «Ο παίκτης δεν έχει προτίμηση για κάποια από τις δύο ομάδες. Όποια πρόταση είναι οικονομικά συμφέρουσα και αφού πρώτα υπάρξει συμφωνία της ομάδας με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλία Λιανό, τότε σε αυτή την ομάδα θα πάρει τη μεταγραφή ο παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x