WRC

Με το καλημέρα, πρώτος

Μπορεί το ράλι της Φινλανδίας (2-4/ Αυγούστου) να μην είναι το για τον Σεμπαστιάν Λεμπ, ωστόσο ο Αλσατός οδηγός της Citroen δείχνει να μην κάνει διακρίσεις και να μην αφήνει το γκάζι όπου και αν βρίσκεται. Ο οχτώ φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής με το… καλημέρα βρέθηκε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του όγδοου γύρου της σεζόν.

Μπορεί το ράλι της Φινλανδίας (2-4/ Αυγούστου) να μην είναι το αγαπημένο για τον Σεμπαστιάν Λεμπ, ωστόσο ο Αλσατός οδηγός της Citroen δείχνει να μην κάνει διακρίσεις και να μην αφήνει το γκάζι όπου και αν βρίσκεται.

Ο οχτώ φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής με το… καλημέρα βρέθηκε στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του όγδοου γύρου της σεζόν.

Στη δεύτερη θέση… συγκατοικούν οι Γιάρι Λάτβαλα με Ford και ο έτερος οδηγός της Citroen, Μίκο Χιρβόνεν, απέχοντας 7.3 δεύτερα από την κορυφή.

Ο Λεμπ εκμεταλλεύτηκε τη θέση –δέκατη- από την οποία εκκινεί τις ειδικές της Φινλανδίας και κέρδισε τις δύο από τις τρεις διαδρομές της πρώτης ημέρας.

Ο Πίτερ Σόλμπεργκ με Ford ήταν ο άλλος οδηγός που έγραψε το όνομα του στη λίστα των νικητών, κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο στη super ειδική των δύο χιλιομέτρων.

Το αυριανό πρόγραμμα (Παρασκευή, 3/8) περιλαμβάνει εννιά ειδικές διαδρομές.

Αναλυτικά η γενική κατάταξη μετά την SS3:

1. Λεμπ, Citroen, 15:07.1
2. Λάτβαλα, Ford, +7.3
3. Χιρβόνεν, Citroen, +7.3
4. Όστμπεργκ, Adapta Ford, +7.5
5. Νόεβιλ, Citroen Junior, +9.0
6. Π. Σόλμπεργκ, Ford, +9.2
7. Άτκισον, Qatar Citroen, +15.6
8. Νόβικοφ, M-Sport Ford, +18.2
9. Τάνακ, M-Sport Ford, +21.1
10. Κετόμα, Autotek Ford, +33.1

Νικητές ειδικών:

SS1: Λεμπ
SS2: Π. Σόλμπεργκ
SS3: Λεμπ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x