Ελλάδα

Καββαδάς: «Δεν έχω προτίμηση μεταξύ ΟΣΦΠ και ΠΑΟ»

Σε μήλον της έριδος για τους «αιώνιους» έχει εξελιχθεί ο Βασίλης Καββαδάς, αλλά ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία προτίμηση μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει και στον Πανιώνιο. «Εγώ το μόνο που θέλω είναι να πάω κάπου, να δουλέψω σκληρά και να παίξω. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Μπορώ να παίξω και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό», τόνισε.

Σε μήλον της έριδος για τους «αιώνιους» έχει εξελιχθεί ο Βασίλης Καββαδάς, αλλά ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία προτίμηση μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει και στον Πανιώνιο.

«Εγώ το μόνο που θέλω είναι να πάω κάπου, να δουλέψω σκληρά και να παίξω. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Μπορώ να παίξω και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό. Επίσης δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να μείνω στον Πανιώνιο για ένα ακόμα χρόνο. Κι αν προκύψει κάτι από το εξωτερικό, είμαι έτοιμος να φύγω. Δεν μιλάω ως παίκτης, αλλά ως χαρακτήρας», τόνισε ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ στο «Goal».

Παράλληλα καθιστά σαφές πως δεν προτίθεται να αλλάξει μάνατζερ, όρο που φέρεται να του έθεσαν οι «πράσινοι». «Δεν έχω πρόθεση να αλλάξω μάνατζερ, θα επιλέξω την πρόταση που θα είναι η πιο συμφέρουσα για όλους», είπε σχετικά.

Πάντως ούτε ο ίδιος περίμενε ότι θα γινόταν σίριαλ αυτό το καλοκαίρι. «Δεν ήταν κάτι που περίμενα ότι θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι. Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι μπορεί να με καλέσει ο κόουτς Μίσσας στην Εθνική ομάδα Β' που θα πήγαινε στην Αυστραλία. Οταν μου είπαν ότι ο κόουτς Ζούρος με ήθελε στην προετοιμασία κι εν συνεχεία στο ταξίδι για τη Βραζιλία, δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ένιωσα. Από εκεί και πέρα δεν είχα ιδέα για αυτό που θα συνέβαινε αυτή τη στιγμή», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x