Stoiximan Super League

Θέλουν Μίτσελ στον Άρη

«Ματιές» στην Πορτογαλία με σκοπό την ανεύρεση ενός επιθετικού, ρίχνουν οι άνθρωποι του Άρη, καθώς εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Μίτσελ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπενφίκα. Το όνομα του επιθετικού των «αετών της Λισαβόνας» ακούγεται έντονα για τους «κίτρινους» τις τελευταίες ώρες, με δεδομένη την προσπάθεια που γίνεται για περεταίρω συνεργασία των δύο συλλόγων.

«Ματιές» στην Πορτογαλία με σκοπό την ανεύρεση ενός επιθετικού, ρίχνουν οι άνθρωποι του Άρη, καθώς εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Μίτσελ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπενφίκα.

Το όνομα του επιθετικού των «αετών της Λισαβόνας» ακούγεται έντονα για τους «κίτρινους» τις τελευταίες ώρες, με δεδομένη την προσπάθεια που γίνεται για περεταίρω συνεργασία των δύο συλλόγων.

Ο 26χρονος φορ αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση, όπως υποστηρίζουν στον Άρη, καθώς προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Πάσος Φερέιρα, με την οποία πέτυχε εννιά τέρματα. Ο παίκτης ανήκει στο δυναμικό της Μπενφίκα, ωστόσο, δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κίτρινοι» εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Μίτσελ με την μορφή δανεισμού και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x