Ελλάδα

Περπέρογλου, ψηλός κι έκλεισε

Ελάχιστες πινελιές απέμειναν για να κλείσει το ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Στράτος Περπέρογλου θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας, αφού η συμφωνία είναι οριστική και θα επισημοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα. Ανοιχτό του Καββαδά, εναλλακτική ο Σκορδίλης. Αρχίζει προπονήσεις ο Σπανούλης.

Ελάχιστες πινελιές απέμειναν για να κλείσει το ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Στράτος Περπέρογλου θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας, αφού η συμφωνία είναι οριστική και θα επισημοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Με την προσθήκη του 28χρονου φόργουορντ θα απομένει μόνο ένας ψηλός για να τελειώσουν οι μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταθέσει τα όπλα για τον Βασίλη Καββαδά, παρότι ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, δήλωσε πως θα παραμείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ελπίζουν, αλλά δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους. Αν δεν καταφέρουν να τον αποκτήσουν, θα στραφούν στον Γάιο Σκορδίλη.

Δεν κρατιέται ο Σπανούλης

Μπορεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού να αρχίζει στις 20 Αυγούστου, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα… περιμένει τόσο. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» θα αρχίσει ατομικές προπονήσεις την Πέμπτη στο ΣΕΦ ακολουθώντας το ειδικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει γι’ αυτόν ο Ανδρέας Γκατζούλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x