Stoiximan Super League

«Ερυθρόλευκος» ο Κανού

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κανού. Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με τη Σταντάρ Λιέγης, με τον παίκτη να μπαίνει στο αεροπλάνο για να βρίσκεται αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα… Εκτιμάται πως θα είναι στις κερκίδες του "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα στο φιλικό παιχνίδι με τη Μάλαγα.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κανού. Οι ερυθρόλευκοι θα βρήκαν με τη Σταντάρ Λιέγης για τη μεταγραφή του 28χρονου κεντρικού αμυντικού ο οποίος αναμένεται αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την συμφωνία.

Μετά από την άφιξή του, ο Κανού αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Βάσει των υπολογισμών που έχουν γίνει ο 28χρονος αμυντικός θα δώσει το «παρών» στο Καραϊσκάκη στο βράδυ της Τρίτης για να δει τη νέα του ομάδα να αγωνίζεται με τη Μάλαγα στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς της.

Με τον τρόπο αυτό κλείνει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, αυτό της απόκτησης του παίκτη που θα καλύψει το κενό στην αμυντική γραμμή μετά από την αποχώρηση του Μέλμπεργκ και τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Αισιοδοξία για Μασάδο
Την στιγμή που απομένουν οι υπογραφές για να ντυθεί ο Κανού στα χρώματα του Ολυμπιακού, στην υπόθεση του Μασάδο δεν υπάρχουν εξελιξεις. Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι όλα θα πάνε καλά με τον παίκτη να αποτελεί άλλο ένα μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x