Champions League

Χριστοδουλόπουλος: «Να κάνουμε το καθήκον μας»

Για καθήκον του ίδιου και των άλλων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού να «φέρουν» την ομάδα το τριφύλλι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε λόγο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη συνέντευξη Τύπο του αγώνα με την Μάδεργουελ.

Για καθήκον του ίδιου και των άλλων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού να «φέρουν» την ομάδα το τριφύλλι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε λόγο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη συνέντευξη Τύπο του αγώνα με την Μάδεργουελ.

Ο μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού, συμφώνησε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα πως το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη σκοτσέζικη ομάδα είναι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο.

«Ήταν καλό το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Το 0-2 σου δίνει ψυχολογικό προβάδισμα και αυτοπεποίθηση. Το αυριανό παιχνίδι όμως, όπως είπε ο προπονητής είναι άλλο παιχνίδι. Ξεκινάει και πάλι με 0-0. Ο στόχος είναι να περάσει η ομάδα και να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό με ωραίο ποδόσφαιρο και με μία νίκη», υποστήριξε ο Χριστοδουλόπουλος ο οποίος σχολίασε για τις μεγαλύτερες ευθύνες που έχει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

«Ίσως είναι λόγω της θέσης που αγωνίζομαι και μου αρέσει. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνω υγιής γιατί πέρασα πολλά. Ελπίζω εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου να κάνουν το καθήκον μας στην ομάδα, για να είμαστε επιτυχημένοι».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε για τον πρώτο που αγωνιστήκαν οι σκοτσέζοι στο πρώτο παιχνίδι…

«Ήταν η πρώτη μου φορά. Μου έκανε εντύπωση ο ρυθμός και το πόσο δυναμικά παίζουν οι αντίπαλοι. Το πόσο γρήγορο είναι το γήπεδο λόγω βροχής και υγρασίας. Με τον Καρυπίδη είχα μιλήσει και μου είχε πει για το κλίμα και το πόσο ωραίο ήταν να αγωνίζεσαι σε μία ομάδα όπως η Χαρτς, που δεν έχει πίεση. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Είναι στην κουλτούρα τους. Δυστυχώς έγινε αυτό με την Ρέιντζερς, ας ελπίσουμε ότι θα ανέβει και πάλι για να επιστρέψει η αίγλη στο Σκωτσέζικο ποδόσφαιρο», τόνισε.

Ο Χριστοδουλόπουλος ερωτήθηκε για τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πράσινοι στην προηγούμενη αγωνιστική σεζόν και τους στόχους που υπάρχουν για την εφετινή σεζόν.

«Είναι νωρίς για να δούμε που θα φτάσουμε. Πέρυσι ήταν δύσκολα. Φέτος είμαι αισιόδοξος. Διοικητικά η ομάδα έχει βρει το δρόμο της. Θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Θα μπαίνουμε να κερδίζουμε, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που δεν κάναμε πέρυσι. Αυτό είναι στο πίσω μέρος του μυαλό μας, για να μην το ξαναπάθουμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x