Ειδήσεις

Μόνο στίβος

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στρέφεται την δωδέκατη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων το ελληνικό ενδιαφέρον. Εκεί πέντε εκπρόσωποι της χώρας μας θα δώσουν τη δική τους μάχη με τις συμμετοχές των Κώστα Δουβαλίδη στα ημιτελικά των 110μ. εμπόδια και Λυκούργου Τσάκωνα στα ημιτελικά των 200μ. να ξεχωρίζουν.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στρέφεται την δωδέκατη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων το ελληνικό ενδιαφέρον.

Εκεί πέντε εκπρόσωποι της χώρας μας θα δώσουν τη δική τους μάχη με τις συμμετοχές των Κώστα Δουβαλίδη στα ημιτελικά των 110μ. εμπόδια και Λυκούργου Τσάκωνα στα ημιτελικά των 200μ. να ξεχωρίζουν.

Οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών θα ξεκινήσουν στις 12:00 όπου στα προκριματικά του άλματος επί κοντώ των ανδρών ο Κώστας Φιλιππίδης θα επιδιώξει να εξασφαλίσει ένα «εισιτήριο» στον τελικό του αγωνίσματος. Το όριο πρόκρισης είναι τα 5.70μ. Ο Έλληνας επικοντιστής συμμετέχει στο Α’ γκρουπ.

Στις 13:35 η Ελένη Φιλάνδρα θα συμμετάσχει στις προκριματικές σειρές των 800μ. των γυναικών. Πιο συγκεκριμένα θα τρέξει στον πρώτο διάδρομο της τέταρτης σειράς.

Όσο για το βράδυ;

Ο Σπύρος Λεμπέσης θα λάβει μέρος, στις 21:05, στο Α’ γκρουπ των προκριματικών του ακοντισμού, διεκδικώντας την είσοδο του στον τελικό. Το όριο είναι τα 82 μ.

Τη δική του μάχη θα δώσει δέκα λεπτά αργότερα, στις 21:15 ο Κώστας Δουβαλίδης στα ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια. Ο Έλληνας εμποδιστής θα τρέξει στον έβδομο διάδρομο της πρώτης σειράς.

Το… χορό θα κλείσει ο Λυκούργος Τσάκωνας στις 22:10 ο οποίος στα ημιτελικά των 200μ. θα δώσει τη δική του μάχη ανάμεσα στα θηρία καθώς τρέχει στην πρώτη σειρά (1ος διάδρομος), όπως επίσης και οι Γιόχαν Μπλέικ και Κριστόφ Λεμέτρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x