Champions League

Μακ Κόλ: «Ένα γκολ»

Να πετύχει ένα γκολ είναι ο πρώτος στόχος της Μάδεργουελ στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός της σκοτσέζικης ομάδας, Στιούαρτ Μακ Κόλ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα…

Να πετύχει ένα γκολ είναι ο πρώτος στόχος της Μάδεργουελ στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός της σκοτσέζικης ομάδας, Στιούαρτ Μακ Κόλ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα…

Ο τεχνικός της Μάδεργουελ παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να ανατραπεί το σκορ του πρώτου αγώνα, υποστηρίζοντας ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει οι παίκτες του να πιάσουν εξαιρετική απόδοση και την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός να είναι αρκετά κακός.

Οι δηλώσεις του Μακ Κόλ…

-Μετά το σκορ του πρώτου ματς, πιστεύετε ότι έχετε ρεαλιστικές ελπίδες για την πρόκριση;
«Φυσικά είναι πολύ δύσκολο. Έπρεπε να τα πάμε καλύτερα στην έδρα μας, αλλά χάσαμε μετά από ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και συγχρόνως, ο Παναθηναϊκός να είναι κακός. Όμως πάντα υπάρχουν ελπίδες και εμείς θα τις διεκδικήσουμε. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και αν σκοράρουμε πρώτοι, τότε ίσως πετύχουμε. Όπως λέμε στη Βρετανία, το ποδόσφαιρο είναι ένα παράξενο και αστείο παιχνίδι».

-Από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ποιος σας έκανε περισσότερη εντύπωση;
«Ο Χριστοδουλόπουλος. Είδα στιγμιότυπα του Παναθηναϊκού πριν το ματς και διαπίστωσα ότι διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Χριστοδουλόπουλος, ο Σισόκο, ο Ζέκα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα δυνατή σε άμυνα και επίθεση. Ξέραμε την ποιότητα του στα στημένα, αλλά δεν αμυνθήκαμε σωστά και σκόραρε».

-Έχετε ενημερωθεί για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Αθήνα;
«Μετά το πρώτο παιχνίδι, μας είπαν ότι εδώ η θερμοκρασία αγγίζει τους 40 βαθμούς. Ξέρω ότι επικρατεί ζέστη. Ευτυχώς, την ώρα του αγώνα θα έχει επικρατήσει κάπως. Ως ποδοσφαιριστής της Ρέιντζερς 17 χρόνια πριν που ήρθα να αγωνιστώ εδώ, η ατμόσφαιρα ήταν θερμή εντός και εκτός γηπέδου».

-Τι εντύπωση έχετε σχηματίσει για τον Παναθηναϊκό;
«Δεν μπορώ να κρίνω από ένα παιχνίδι, το πρώτο δυνατό του. Είναι δυνατός αντίπαλος, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθεί. Έχει αποκτήσει έξι ποδοσφαιριστές και όσο κυλά ο χρόνος, θα γίνεται καλύτερος».

Ο Χένρικ Ογιάμα μίλησε εκπροσωπώντας τους παίκτες της Μάδεργουελ…

«Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν ισάξιοι με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που αξίζαμε. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε τις ευκαιρίες του, κάτι που εμείς δεν κάναμε. Αύριο θέλω να έχουμε εξίσου καλή απόδοση και σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να κάνουμε γκολ όταν έχουμε τη δυνατότητα. Γιατί δεν θα την έχουμε πολλές φορές», κατέληξε ο Εσθονός άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x