Champions League

Παναθηναϊκός – Μάδεργουελ 3-0

Ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι προηγούνται 3-0 της Μάδεργουελ και έχοντας και το υπέρ τους 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία σφραγίζουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σκόρερ ο Χριστοδουλόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μαυρίας στο 75ο λεπτό και ο Σισοκό στο 83ο. Περίπου 20.000 οπαδοί του τριφυλλιού βρίσκονται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Να τελειώσει αυτό που άρχισε στη Σκωτία θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός… Οι πράσινοι, έχοντας υπέρ τους το 2-0 από το πρώτο παιχνίδι, υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Μάδεργουέλ με στόχο την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και μια εμφάνιση που θα «ζεστάνει» τους οπαδούς τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της προσπάθειας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.



90ο λεπτό: Λήξη του αγώνα.

83ο λεπτο: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ 3-0Σκόρερ ο Σισοκό σε αντεπίθεση που ξεκίνησε από την πρώτη μπαλιά του Κατσουράνη.

78ο λεπτό Αλλαγή για το ΠΑΟ. Ο Πετρόπουλος παίρνει τη θέση του Χριστοδουλόπουλου.

76ο λεπτό: Δύο αλλαγές για τη Μάδεργουελ. Ο Χίγκντον στη θέση του Ντάλει και ο Φρανσίς-Ανγκόλ αντί του Κάμινς.

75ο λεπτόΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Σκόρερ ο Μαυρίας μετά από ωραία ατομική ενέργεια σε αντεπίθεση του τριφυλλιού.

Ο Χριστοδουλόπουλος θα περάσει στην κορυφή της επίθεσης με τον Μαυρία στο ένα άκρο. Ο Κατσουράνης θα είναι λίγα βήματα πιο μπροστά από τον Βιτόλο.

70ο λεπτό: Δύο αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Ο Κατσουράνης θα πάρει τη θέση του Μαρίνου και ο Μαυρίας του Τοτσέ.

61ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισοκό σηκώνει ωραία τη μπάλα για το κεφάλι του Τοτσέ μέσα στην περιοχή. Ο Ισπανός πιάνει την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας της Μάδεργουελ αποκρούει.

Έχει αποκτήσει ρυθμό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει μετά το γκολ που πέτυχε ο Χριστοδουλόπουλος και προσπαθεί να διπλασιάσει τα τέρματά του. Τον ευννοεί το γεγονός ότι η Μάδεργουελ δεν δίνει τόσο μεγάλη σημασία στην άμυνα και προσπαθεί να βγει στην επίθεση και να ισοφαρίσει.

51ο λεπτό ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο Χριστοδουλόπουλος εκτελεί απευθείας το φάουλ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

49ο λεπτό: Καλή προσπάθεια του Σισοκό. Κάνει τη σέντρα για το κεφάλι του Τοτσέ... Ο Ισπανός δεν μπορεί να πιάσει καλά την κεφαλιά από την πίεση των αμυντικων.

46ο λεπτό: Άρχισε το παιχνίδι

Τέλος του πρώτου 45λεπτου στο παιχνίδι. Χωρίς σκορ.

Συμπληρώθηκαν στα 40 λεπτά στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Μάδεργουελ. Ο Τοτσέ είναι αρκετά αργός για τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς της Μάδεργουελ, ενώ οι δύο δύο ακραίοι επιθετικοί κινούνται αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή με αποτέλεσμα κάθε προσπάθεια να σταματά πριν κάποιος "πράσινος" γίνει απειλητικός.

Συμπληρώθηκαν τα 35 λεπτά αγώνα.

29ο λεπτό:Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Βύντρα σε καλή θέση στη μεγάλη περιοχή. Γυρίζει ωραία το σώμα του κάνει το σουτ αλλά η μπάλα κοντράρει σε πόδια αμυντικών και καταλήγει κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Σισοκό. Καμία ανησυχία για τους παίκτες της Μάδεργουελ.

Καλύτερος του Παναθηναϊκού ο Σισοκό. Η μπάλα περνάει συνεχώς από τα πόδια του και είναι ο μόνος που προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Μάδεργουελ.

27ο λεπτό:Ευκαιρία για την Μάδεργουελ. Ο Λο κάνει καλό σουτ αλλά ο Καρνέζης απομακρύνει πολύ ωραία τη μπάλα.

26ο λεπτό: Κίνηση του Σισοκό. Αφήνει τη μπάλα στον Χριστοδουλόπουλο για το σουτ, αλλά ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πιάνει "αέρα" και όχι μπάλα.

24ο λεπτό:Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό... την οποία σταμάτα ο Τοτσέ. Ο Σισοκό έκανε την ενέργεια από το δεξί άκρο και το σουτ. Ο Ισπανός επιθετικός όμως, ο οποίος ήταν σε θέση οφ-σάιντ, σταματά τη μπάλα. Αυτή καταλήγει στους αμυντικούς που διώχνουν.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα για να φτάσουν στην μεγάλη περιοχή της Μάδεργουελ.

18ο λεπτό: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ένα κόρνερ. Το εκτελεί ο Σισοκό. Μπλοκάρει ο Ράντολφ.

Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει... Ο Παναθηναϊκός έχει την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή του.

Οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού αλλάζουν θέσεις συνεχώς μεταξύ τους... Αυτή την στιγμή ο Σισοκό έχει περάσει στο άκρο και ο Ζέκα έχει μεταφερθεί στον άξονα.

13ο λεπτόΠροσπάθεια αντεπίθεσης από τη Μάδεργουελ. Ο Μέρφι από αριστερά έκανε τη σέντρα αλλά εκεί βρισκόταν μόνο ο Καρνέζης.

11ο λεπτό: Η Μάδεργουελ κερδίζει ένα κόρνερ. Ο Μπουμσόνγκ με κεφαλιά βγάζει τη μπάλα από την περιοχή του Παναθηναϊκού.

Συμπληρώθηκε το 10ο λεπτό στον αγώνα...

Ο Χριστοδουλόπουλος και ο Σισοκό αλλάζουν συνεχώς θέση μεταξύ τους όταν ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή της μπάλας.

8' λεπτό: Ο Παναθηναϊκός κερδίζει ένα κόρνερ. Ο Χριστοδουλόπουλος το εκτελεί. Οι αμυντικοί απομακρύνουν.

3' λεπτό:Καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Πάσα του Μαρίνου στον Τοτσέ. Ο Ισπανός κάνει όμως ένα κακό σουτ και η μπάλα καταλήγει εκτός εστίας χωρίς να ανησυχήσει στον τερματοφύλακα της Μάδεργουελ. Καλή δημιουργία αλλά κακή εκτέλεση από τον επιθετικό του τριφυλλιού ο οποίος είχε το οπτικό πεδίο για πλασάρει σωστά.

Μια διαφοροποίηση στον τρόπο που έχει παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σισοκό αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και ο Χριστοδουλόπουλος στο άκρο.

1' ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σε λίγο θα αρχίσει το παιχνίδι...

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρίσκονται περίπου 15.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού και περίπου 300 φίλοι της Μάδεργουελ.



Η 11άδα που επέλεξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι η ίδια με αυτή του πρώτου αγώνα…

Αναλυτικά:
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Σισόκο, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα και Τοτσέ...
Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Μαυρίας, Κατσουράνης, Φουρλάνος, Φορναρόλι, Πετρόπουλος

Αυτή στον αγωνιστικό χώρο αναμένεται να παραταχθεί με τον Καρνέζη κάτω από την εστία του τριφυλλιού. Τους Μπουμσόνγκ και τον Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας. Τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στα δύο άκρα της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Βιτόλο και ο Μαρίνος. Ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι κάποια μέτρα μπροστά τους. Οι Ζέκα και Σισοκό στα δύο άκρα της επίθεσης.

Μάδεργουελ: Ράντολφ, Χάμελ, Χάτσινσον, Ράμσντεν, Κάμινς, Λο, Χέιτλι, Λάσλι, Ογιάμα, Μέρφι, Ντάλεϊ.
Στον πάγκο: Χόλις, Πέιτζ, Καρσγουελ, Φρανσίς-Ανγκόλ, Χέδερριγκτον, Χιγκντον, Μακ Χιου.

Στον αγωνιστικό χώρο αυτή θα έχει ως εξής... Ράντολφ κάτω από τα δοκάρια. Τρεις κέντρικοί αμυντικοί: Κάμινς, Ράμσντεν, Χατσινσον. Δύο ακραίοι μπακ-χαφ: Χέιτλι, Χάμελ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι: Λάσλεϊ και Λο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ογιάμα, με τους Ντάλεϊ και Μέρφι.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ελβετός, Στέφαν Στούντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x