Stoiximan Super League

«Όχι σε σημαδεμένα πρωταθλήματα»

Για δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού έκανε λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος σχολιάζοντας μέσω Twitter το δανεισμό παικτών από τον Ολυμπιακό. «Άρχισε ο δανεισμός παικτών του ΟΣΦΠ στις θυγατρικές Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα. Εξελίσσεται μια συνωμοσία σε βάρος του Παναθηναϊκού και άλλων ΠΑΕ. Θα αντιδράσουμε με όλα τα μέσα για να αποτρέψουμε τα σημαδεμένα πρωταθλήματα», ανέφερε. .

Για δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού έκανε λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος σχολιάζοντας μέσω Twitter το δανεισμό παικτών από τον Ολυμπιακό.

«Σήμερα άρχισε ο δανεισμός των παικτών του ΟΣΦΠ στις θυγατρικές Ατρόμητος και Γιάννενα . Δημιουργείται πάλι τεράστιο θέμα αξιοπιστίας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο να δημιουργούνται πάλι συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ! Εξελίσσεται μια συνωμοσία σε βάρος του Παναθηναϊκού και άλλων ΠΑΕ», ενώ κατέληξε αναφέροντας: «Εμείς της Παναθηναϊκής συμμαχίας προειδοποιούμε ότι θα αντιδράσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα για να αποτρέψουμε νέα σημαδεμένα πρωταθλήματα».

Παράλληλα συμφώνησε με φίλους του Παναθηναϊκού που ανέφεραν ως παράδειγμα την πορτογαλική λίγκα, όπου απαγορεύεται ο δανεισμός παικτών μεταξύ ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x