Ειδήσεις

Άλτης για… υιοθεσία (video)

Ο Ιβάν Ούκοφ κυριάρχησε στο άλμα εις ύψος και ξεπερνώντας τα 2,38μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Μέχρι να συμβεί αυτό, ωστόσο, είχε προλάβει να… χάσει την μπλούζα με την οποία επρόκειτο να αγωνιστεί. Ο Ρώσος άλτης αναγκάστηκε να δανειστεί μία από τον συμπατριώτη του, Αντρέι Σιλνόφ, υπό το φόβο του αποκλεισμού. Πάντως αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμά του…

Ο Ιβάν Ούκοφ κυριάρχησε στο άλμα εις ύψος και ξεπερνώντας τα 2,38μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Μέχρι να συμβεί αυτό, ωστόσο, είχε προλάβει να… χάσει την μπλούζα με την οποία επρόκειτο να αγωνιστεί. Ο Ρώσος άλτης αναγκάστηκε να δανειστεί μία από τον συμπατριώτη του, Αντρέι Σιλνόφ, υπό το φόβο του αποκλεισμού. «Μου έφερε τύχη, γιατί με αυτή ο Αντρέι είχε κατακτήσει το 2008 το χρυσό στο Πεκίνο», τόνισε ο 26χρονος ολυμπιονίκης.

Πάντως αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμά του…



Πριν από τέσσερα χρόνια είχε εμφανιστεί σε ένα μίτινγκ της Λωζάνης μεθυσμένος! Όπως ήταν φυσικό, δεν κατάφερε να κάνει έγκυρο άλμα και το βίντεο με τον ίδιο να τρεκλίζει έκανε το γύρο του διαδικτύου. Μετά από αυτό η IAAF τον επέπληξε και τον προειδοποίησε πως θα τιμωρηθεί αυστηρά αν εμφανιστεί ξανά σε «εύθυμη» κατάσταση σε αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x