Stoiximan Super League

«Ερυθρόλευκος» ο Μασάδο

Σε οριστική συμφωνία για την μετακίνηση του Πάουλο Μασάδο έφτασαν Ολυμπιακός και Τουλούζ και ο Πορτογάλος μέσος πιάνει «λιμάνι». Την Κυριακή πιθανότατα θα έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης για να περάσει εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα είναι για 3+1 χρόνια. Ανέβηκαν ακόμα περισσότερο οικονομικά οι «ερυθρόλευκοι» για να πουν το «ναι» οι Γάλλοι.

Σε οριστική συμφωνία για την μετακίνηση του Πάουλο Μασάδο έφτασαν Ολυμπιακός και Τουλούζ και ο Πορτογάλος μέσος πιάνει «λιμάνι». Την Κυριακή πιθανότατα θα έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης για να περάσει εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα είναι για 3+1 χρόνια.

Η συμφωνία των δύο πλευρών επιβεβαιώνεται πλέον και έτσι ο «εκλεκτός» του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την μεσαία γραμμή, «έκλεισε». Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» που ήταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετές μέρες με την Τουλούζ, χρειάστηκε να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την προσφορά τους και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό στο οποίο έγινε η μεταγραφή φτάνει τα 2.7 εκατ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται να είναι στην Ελλάδα την Κυριακή και αφού περάσει ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αυτό πιθανότατα θα έχει διάρκεια 3+1 ετών ενώ πλέον αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x