Stoiximan Super League

Πενήντα-πενήντα για Κουτσιανικούλη

Την απάντηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη περιμένουν στον ΟΦΗ. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο 23χρονος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τη διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ. Ο διεθνής χαφ θα ήθελε να μετακομίσει από τον Εργοτέλη στην άλλη ομάδα του Ηρακλείου, όμως παρουσιάζεται επιφυλακτικός από την πρόταση που δέχθηκε.

Την απάντηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη περιμένουν στον ΟΦΗ. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο 23χρονος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τη διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ.

Ο διεθνής χαφ θα ήθελε να μετακομίσει από τον Εργοτέλη στην άλλη ομάδα του Ηρακλείου, όμως παρουσιάζεται επιφυλακτικός από την πρόταση που δέχθηκε.

Αυτή ανέρχεται στις 50.000 ευρώ συν το συν το 30% των ετήσιων αποδοχών του από το συμβόλαιο που θα λύσει με τον Εργοτέλη (προβλέπει 180.000 τον χρόνο), όμως από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή προκύπτει ότι το ποσό είναι πολύ χαμηλό για τα δικά του δεδομένα.

Στον ΟΦΗ, όμως, θεωρούν ότι το γεγονός ότι του δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του. «Ελα στον ΟΦΗ ν' αναγεννηθείς», ήταν η προτροπή του Νίκου Μαχλά στον βραχύσωμο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x