Ιταλία

Ανανεώνει με Μπουφόν η Γιουβέντους

Νέο συμβόλαιο προτίθεται να προσφέρει η Γιουβέντους στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, προχωρώντας ταυτόχρονα σε μερική μείωση των αποδοχών του.

Νέο συμβόλαιο προτίθεται να προσφέρει η Γιουβέντους στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, προχωρώντας ταυτόχρονα σε μερική μείωση των αποδοχών του.

Η Tuttosport αναφέρει ότι ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι», Αντρέα Ανιέλι, έχει ήδη μιλήσει με τον αρχηγό της ομάδας μετά το Euro 2012 σχετικά με την επιθυμία του να παραταθεί το τρέχον συμβόλαιο των δύο πλευρών κατά ένα έτος.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν μέσα στις επόμενες μέρες για ξεκινήσουν οι επίσημες συζητήσεις και να υπογράψει ο διεθνής τερματοφύλακας να υπογράψει μέχρι το 2015.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου θα προχωρήσει στη μείωση των ετήσιων απολαβών του Μπουφόν από τα 6 εκατ. ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x