Stoiximan Super League

Σίγουροι… για τίποτα

Για τίποτα δεν μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Ούτε για τη συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα, ούτε για την απόκτηση των παικτών με τους οποίους έχουν συμφωνήσει, ούτε καν για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ… Διαβάστε πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην «Ένωση».

Για τίποτα δεν μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Ούτε για τη συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα, ούτε για την απόκτηση των παικτών με τους οποίους έχουν συμφωνήσει, ούτε καν για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ…

Η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει να δοθεί λύση από το κράτος για τους προβληματικούς συλλόγους. Οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους έχουν πλέον συμβιβαστεί με την ιδέα πως ο κόσμος της ΑΕΚ δεν πρόκειται να δώσει τη λύση, είτε γιατί αδυνατεί οικονομικά να το κάνει είτε γιατί δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει για τις «αμαρτίες» άλλων. Έτσι περιμένουν μία ευνοϊκή ρύθμιση ή μία περίοδο χάριτος σε όλους τους συλλόγους, ποντάροντας και στη συμπαράσταση της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας.

Την ίδια ώρα κι ενώ η συμμετοχή στο πρωτάθλημα που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα είναι στον… αέρα, η ΑΕΚ κινείται για την ενίσχυσή της. Έλα όμως που μην έχοντας φορολογική ενημερότητα αδυνατεί ακόμη και να ανακοινώσει κάποια μεταγραφή ή έστω και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους παίκτες που προώθησε στην πρώτη της ομάδα. Οι διοικούντες κάνουν ό,τι μπορούν με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν. Χθες ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, που εξασφάλισε την ελευθέρας του και συμφώνησε για τρία χρόνια με κλιμακωτές αποδοχές. Για να υπογράψει, ωστόσο, απομένει να δοθούν στον 23χρονο μεσοεπιθετικό επιταγές και να βρεθεί εγγυητής για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

Και πέρα από όλα αυτά, η ΑΕΚ δυσκολεύεται να προσφέρει ακόμη και στους πιστούς φίλους της τη δυνατότητα να τη στηρίξουν αγωνιστικά (και κατ’ επέκταση οικονομικά). Η Εφορία αξιώνει 1,5 εκατ. ευρώ για να σφραγίσει τα εισιτήρια της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπάρχει η εκκρεμής οφειλή της δόσης από το άρθρο 44 (σε ένα μήνα συμπληρώνεται… χρόνος που είναι ανεξόφλητη) και κάποια άλλα χρέη. Εφόσον δεν βρεθεί λύση στη συνάντηση που θα έχει ο Ανδρέας Δημητρέλος με την Εφορία την ερχόμενη Τρίτη, η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν χωρίς τον κόσμο της, η παρουσία του οποίου είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ για να βοηθηθούν τα νέα παιδιά της ομάδας, αλλά και για να έρθουν έσοδα. Άλλωστε για τους επόμενους μήνες και από τη στιγμή που τα υπόλοιπα προσδοκώμενα έσοδα είναι δεσμευμένα, η ΑΕΚ δεν έχει να περιμένει χρήματα από άλλη πηγή, πέρα από τα εισιτήρια στο ΟΑΚΑ.

Ο Βαγγέλης Βλάχος και οι παίκτες του καλούνται να κρατήσουν την προσοχή τους στο γήπεδο. Το Σάββατο η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή στο «Παμπελοποννησιακό» και ο προπονητής της ομάδας περιμένει να δει βελτίωση σε αρκετούς τομείς, αφού τα επίσημα παιχνίδια πλησιάζουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x