Stoiximan Super League

Πλάνο χωρίς Λάζαρο

Τις πρώτες του σκέψεις για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τη Μάλαγα αποκάλυψε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πως προσανατολίζεται να παρατάξει σχήμα με βασικούς τους Κατσουράνη, Μαυρία και Τοτσέ. Θέλει χρόνο ο Κουίνσι.

Τις πρώτες του σκέψεις για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τη Μάλαγα αποκάλυψε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πως προσανατολίζεται να παρατάξει σχήμα με βασικούς τους Κατσουράνη, Μαυρία και Τοτσέ.

Στο 4-2-3-1 του διτέρματος, τα μετόπισθεν αποτελούντο σταθερά από τους Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, ο Βιτόλο με τον Κατσουράνη ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Ζέκα δεξιά, τον Μαυρία αριστερά και τον Σισοκό πίσω από τον Τοτσέ.

Τα πλάνα μπορεί να ανατραπούν σε περίπτωση που δηλώσει ετοιμοπόλεμος ο Χριστοδουλόπουλος. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έκανε χθες ελαφρύ τρέξιμο και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί τη Δευτέρα. Αν κριθεί πως έχει πιθανότητες να προλάβει, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Φερέιρα θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Εφόσον, δε, είναι ετοιμοπόλεμος και μπει στην ενδεκάδα, πιθανότατα θα παίξει πίσω από τον σέντερ φορ με τον Σισοκό να μετατίθεται στα άκρα και τον Μαυρία να μένει στον πάγκο.

Θέλει χρόνο ο Κουίνσι

Ο Κουίνσι δεν θα είναι στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με τη Μάλαγα, ενώ είναι αμφίβολο αν θα υπολογίζεται και για τη ρεβάνς. Παρότι γυμναζόταν μόνος του μέχρι να υπογράψει ξανά στον Παναθηναϊκό, δεν είναι στο επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας των υπολοίπων. Χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση κι έδειξε ότι θα χρειαστεί χρόνο. Εκτός πλάνων είναι και ο ανέτοιμος Πάπε Σο, που δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί πριν τα μέσα Σεπτεμβρίου, δηλαδή μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Στην εξέδρα ο Ιωαννίδης

Ο Γιώργος Ιωαννίδης ενημέρωσε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Ο 24χρονος μπακ δεν τα βρήκε με τους «πράσινους» για το ύψος της αποζημίωσής του και η διοίκηση δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στον παίκτη, που δεν υπολογίζεται και θα μείνει μία χρονιά στην εξέδρα. Είναι προφανές πως κάθε πλευρά πιέζει με τον τρόπο της, ο μεν παίκτης για να εισπράξει περισσότερα χρήματα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του (ΑΕΚ ή ΟΦΗ), ο δε Παναθηναϊκός για να απαλλαγεί από ένα συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x