Stoiximan Super League

Ολοκληρώνεται του Μιραλάς

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον. Ο Βέλγος επιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει με τα «ζαχαρωτά» (λέγεται πως έχει ήδη υπογράψει για τέσσερα χρόνια), ενώ αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων. .

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον. Ο Βέλγος επιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει με τα «ζαχαρωτά» (λέγεται πως έχει ήδη υπογράψει για τέσσερα χρόνια), ενώ αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Ολυμπιακός και Έβερτον έχουν συμφωνήσει στο ποσό με το οποίο παραχωρείται ο Μιραλάς, αλλά προέκυψε μία μικρή διαφωνία στις δόσεις για την εξόφληση. Οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν προσωρινά χθες βράδυ και θα συνεχιστούν σήμερα, με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη εκατέρωθεν πως δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα και πως μέσα στην Κυριακή θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με αγγλικές πηγές, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο οι υπογραφές θα πέσουν σήμερα και αύριο, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ», ο παίκτης θα παρουσιαστεί επισήμως από το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x