Ισπανία

Γκολ και νίκη θέλει ο Σολδάδο

Να σκοράρει στο «Μπερναμπέου» μετά από τέσσερα χρόνια θέλει ο Ρομπέρτο Σολδάδο και να χαρίσει στη Βαλένθια τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο 27χρονος Ισπανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν κόντρα στους Μαδριλένους.

Να σκοράρει στο «Μπερναμπέου» μετά από τέσσερα χρόνια θέλει ο Ρομπέρτο Σολδάδο και να χαρίσει στη Βαλένθια τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο 27χρονος Ισπανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν κόντρα στους Μαδριλένους.

«Έχω να σκοράρω στο “Μπερναμπέου” τέσσερα χρόνια και αυτός ο χρόνος είναι αρκετός. Ωστόσο, δεν δουλεύουμε μόνο για ένα γκολ, αλλά και για μία νίκη. Πάντα θέλω να βελτιώνομαι από χρονιά σε χρονιά.

Ξέρω ότι η απόδοσή μου κρίνεται από τα τέρματα και θέλω κάτι παραπάνω από ότι έκανα πέρυσι. Έχω ωριμάσει ως παίκτης και ως άνθρωπος στη Μαδρίτη, μου έχει δώσει πολλά αυτός ο σύλλογος. Τώρα, έρχομαι σαν αρχηγός της Βαλένθια και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να πάρουμε τη νίκη
», ήταν τα λόγια του Σολδάδο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες του εν λόγω αγώνα.

«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζεσαι κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο, καθώς δεν είναι μόνο καλή στην επίθεση, έχουν και φανταστική αμυντική λειτουργία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x