Γενικά

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει…

… και μετά ξανατραβά "χρυσό" κουπί. Η Αλεξάνδρα Τσιάβου ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων και μη ολυμπιακών κατηγοριών που πραγματοποιείται στο Πλόβντιβ. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών λίγες ημέρες πριν, κατέλαβε την πρώτη θέση στη Βουλγαρία στο σκιφ ελαφρών βαρών, προσθέτοντας ακόμα μία επιτυχία για τα ελληνικά κουπιά.

… και μετά ξανατραβά "χρυσό" κουπί.

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων και μη ολυμπιακών κατηγοριών που πραγματοποιείται στο Πλόβντιβ. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών λίγες ημέρες πριν, κατέλαβε την πρώτη θέση στη Βουλγαρία στο σκιφ ελαφρών βαρών, προσθέτοντας ακόμα μία επιτυχία για τα ελληνικά κουπιά.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια τερμάτισε πρώτη στον τελικό σε 7:32.37 αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Μιχαέλα Τάουπε-Τράερ από την Αυστρία (7:37.04) και τρίτη την Αλένα Κριβασέγιενκα από τη Λευκορωσία (7:38.93).

Πρόκειται για το τρίτο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων και μη ολυμπιακών κατηγοριών. Το… χορό άνοιξαν το Σάββατο οι Γιώργος Κόνσολας, Νίκος Αφεντούλης, Παναγιώτης Μαγδανής, Λευτέρης Κόνσολας που πήραν το αργυρό στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών και τους ακολούθησαν οι Στέλλα Κουμπλή και Κατερίνα Καλαμαρά που κατέλαβαν την τρίτη θέση στην δίκωπο άνευ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x