Ισπανία

Στην «Μπάρτσα» το 2014 ο Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Νεϊμάρ, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena SER» υποστηρίζει ότι ο Σάντρο Ροσέλ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού. Οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να έχουν δώσει ήδη στη Σάντος ένα μέρος από τα χρήματα που απαιτούνται για την μεταγραφή του 20χρονου στράικερ.

Η Μπαρτσελόνα θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Νεϊμάρ, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena SER» υποστηρίζει ότι ο Σάντρο Ροσέλ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να έχουν δώσει ήδη στη Σάντος ένα μέρος από τα χρήματα που απαιτούνται για την μεταγραφή του 20χρονου στράικερ.

Οι Καταλανοί ήθελαν να προλάβουν την Ρεάλ Μαδρίτης και άλλες ομάδες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον διεθνή φορ, δίνοντας στον βραζιλιάνικο σύλλογο το ποσό των 14,5 εκατ. ευρώ.

Ο Νείμάρ, όμως, θα ενταχθεί στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2014 μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ που θα διοργανωθεί στην πατρίδα του. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η Ρεάλ κινήθηκε για τον Λούκας Μόουρα, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον με τον επιθετικό της Σάντος (Βάγνερ Ριμπέιρο).

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Μπαρτσελόνα ή Σάντος, ενώ ο παίκτης δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση στον Τύπο της πατρίδας του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x