Europa League

Το πλάνο του Μπάγεβιτς για Νιούκαστλ

Πρόθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο Ατρόμητος να ασκήσει ασφυκτικό πρέσινγκ στους παίκτες της Νιούκαστλ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Για αυτό τον λόγο ο Σερβοέλληνας τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με σφιχτό κέντρο τους Περιστεριώτες κόντρα στην αγγλική ομάδα, έχοντας τρεις παίκτες στον άξονα και άλλους δύο στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Πρόθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο Ατρόμητος να ασκήσει ασφυκτικό πρέσινγκ στους παίκτες της Νιούκαστλ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Για αυτό τον λόγο ο Σερβοέλληνας τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με σφιχτό κέντρο τους Περιστεριώτες κόντρα στην αγγλική ομάδα, έχοντας τρεις παίκτες στον άξονα και άλλους δύο στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Ο 64χρονος προπονητής έχει διαπιστώσει οι Άγγλοι αν μείνουν ελεύθεροι, τότε μπορούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να προκαλέσουν προβλήματα στην οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα.

Την τριάδα των χαφ στους «κυανόλευκους» θα αποτελέσουν οι Ιγκλέσιας, Δημούτσος και Μπρίτο, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν οι Μπέλιτς και Επστάιν. Στόχος είναι ο Ατρόμητος να έχει τον παίκτη παραπάνω στο χώρο του κέντρου, όπου υπάρχει ο μεγαλύτερος κίνδυνος να προκαλέσει προβλήματα η Νιούκαστλ.

Μάλιστα, οι Μπέλιτς και Επστάιν θα δίνουν βοήθειες στα μπακ στην προσπάθεια να περιοριστούν οι κίνδυνοι γύρω από την εστία του Ιτάντζ. Επιθυμία του Μπάγεβιτς είναι η ομάδα του να μην δεχθεί κάποιο γκολ και να προσπαθήσει στη συνέχεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στις «καρακάξες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x