Ελλάδα

Πρώτη για τον Ολυμπιακό (pics)

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Τόσο οι παίκτες όσο και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, βρέθηκαν στο ΣΕΦ με τους πρώτους να προπονούνται σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς. Ανάμεσα τους και τα 2 νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων», Στράτος Περπέρογλου και Δημήτρης Μαυροειδής καθώς επίσης και οι ξένοι της ομάδας, Έισι Λο, Τζόι Ντόρσι, Πέρο Άντιτς, Κάιλ Χάινς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Τόσο οι παίκτες όσο και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, βρέθηκαν στο ΣΕΦ με τους πρώτους να προπονούνται σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς.

Ανάμεσα τους και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων», Στράτος Περπέρογλου και Δημήτρης Μαυροειδής καθώς επίσης και οι ξένοι της ομάδας, Έισι Λο, Τζόι Ντόρσι, Πέρο Άντιτς, Κάιλ Χάινς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους

Το «παρών» έδωσε και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος.

Τη Δευτέρα όλοι οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις πλην των Λο και Χάινς, που αναμένεται να περάσουν σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x