Ελλάδα

Στρέφεται σε Μπάρλο

Πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μπάρλο βρίσκεται ο Πανιώνιος. Την τελευταία στιγμή προέκυψε εμπλοκή στο θέμα του Στέβαν Νάντζφεϊ, με αποτέλεσμα οι «κυανέρυθροι» να στραφούν στον Πατρινό φόργουορντ, με τον οποίο εκτιμάται πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Νέα Σμύρνη.

Πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Μπάρλο βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Την τελευταία στιγμή προέκυψε εμπλοκή στο θέμα του Στέβαν Νάντζφεϊ, με αποτέλεσμα οι «κυανέρυθροι» να στραφούν στον Πατρινό φόργουορντ, με τον οποίο εκτιμάται πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Νέα Σμύρνη.

Όλα έδειχναν πως ο Νάντζφεϊ θα συνέχιζε την καριέρα του στον Πανιώνιο, ωστόσο την τελευταία στιγμή ο Σέρβος φόργουορντ ανέβασε τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες παραμονής του στη Νέα Σμύρνη να είναι σχεδόν μηδαμινές. Έτσι, η εξέλιξη αυτή φέρνει όλο και πιο κοντά στην Πλατεία τον Νίκο Μπάρλο, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στον Πανιώνιο και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τέλος, ο Πανιώνιος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Έρικ Μπόατενγκ, ο οποίος την περσινή χρόνια αγωνιζόταν στο Περιστέρι, ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x