Stoiximan Super League

Δημητρέλος… παντού!

Τον ημερήσιο… διακτινισμό του για να τρέξει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ πραγματοποίησε και την Τετάρτη ο Ανδρέας Δημητρέλος! Ο πρόεδρος της «Ένωσης» πήρε τους δρόμους από το πρωί και περνώντας (μαζί με τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο) από τη ΦΑΕ Αθηνών, τη ΓΓΑ, τον ΟΠΑΠ, τη Σούπερ Λίγκα και το ΟΑΚΑ, συνέχισε τις επαφές για να εκδοθεί η φορολογική ενημερότητα και να συμμετάσχει κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Τον ημερήσιο… διακτινισμό του για να τρέξει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ πραγματοποίησε και την Τετάρτη ο Ανδρέας Δημητρέλος!

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» πήρε τους δρόμους από το πρωί και περνώντας (μαζί με τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο) από τη ΦΑΕ Αθηνών, τη ΓΓΑ, τον ΟΠΑΠ, τη Σούπερ Λίγκα και το ΟΑΚΑ, συνέχισε τις επαφές για να εκδοθεί η φορολογική ενημερότητα και να συμμετάσχει κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ο Δημητρέλος επισκέφθηκε αρχικά την Εφορία για να προχωρήσει τις διαδικασίες σχετικά με την άρση στη δέσμευση των εσόδων της ΠΑΕ, όπως αυτή συμφωνήθηκε με τον κ. Καββαδία την Τρίτη.

Κατόπιν πέρασε από τον ΟΠΑΠ (από τον οποίο επιδιώκεται να προεισπραχθεί ένα μεγάλο μέρος αυτών των εσόδων), από το ΟΑΚΑ (ζητώντας να μη λάβει τώρα τα χρήματα που του οφείλονται ώστε να πάνε επίσης στην Εφορία) αλλά και τη Σούπερ Λίγκα (συνεχίζοντας τις επαφές για τα θέματα που αφορούν στη συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα).

Δεδομένου λοιπόν ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο να ληφθεί η φορολογική ενημερότητα, οι προσπάθειες των Δημητρέλου και Βαλασόπουλου (ο οποίος τον συνοδεύει σε όλες τις συναντήσεις) θα ενταθούν μέχρι την Παρασκευή, όταν και είναι η τελευταία προθεσμία που έχει δοθεί από την ΕΕΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x