Europa League

Δεν «μάσησε» ο ΑΠΟΕΛ!

Τη διαδρομή κόλαση-παράδεισος σε λιγότερο από δυο λεπτά πρόλαβε να κάνει ο ΑΠΟΕΛ! Στο 82’ του αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού οι Κύπριοι ήταν πίσω στο σκορ (και στην υπόθεση-πρόκριση στους ομίλους του Europa League) και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπενασούρ είχε ισοφαρίσει στο τελικό 1-1, που κρατά απολύτως στο δικό τους χέρι το αν θα ζήσουν και φέτος το ευρωπαϊκό όνειρο!

Τη διαδρομή κόλαση-παράδεισος σε λιγότερο από δυο λεπτά πρόλαβε να κάνει ο ΑΠΟΕΛ!

Στο 82’ του αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού οι Κύπριοι ήταν πίσω στο σκορ (και στην υπόθεση-πρόκριση στους ομίλους του Europa League) και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπενασούρ είχε ισοφαρίσει στο τελικό 1-1, που κρατά απολύτως στο δικό τους χέρι το αν θα ζήσουν και φέτος το ευρωπαϊκό όνειρο!

Το πέναλτι που έκανε ο Ζουέλα πάνω στον Φλαβίνιο έδωσε το δικαίωμα στον Σουκούροφ να ευστοχήσει από τη βούλα και να δημιουργήσει «πονοκέφαλο» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, όμως, ο Μπενασούρ βρέθηκε ακριβώς εκεί που έπρεπε στο 83’ για να εκμεταλλευτεί τη σύγχυση και να κάνει την… αυτοκτονία μοναδικό ενδεχόμενο να χάσει ο ΑΠΟΕΛ την πρόκριση στη ρεβάνς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ (Μποϊουκάγια Χατζίγιεφ): Σταμένκοβιτς, Μιτρέσκι, Μπερτούτσι, Στοκούροφ, Γιουνουσάντε, Σαντίγκοφ, Φλαβίνιο, Ράμος, Γκουμπέι (76’ Αμπντουλάγιεφ), Ιμαμβερντίγιεφ (65’ Σεγίντοφ), Κανάλες

ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Χιώτης, Μπόρντα, Σέρτζιο, Ζουέλα, Αλεξάνδρου, Πίντο, Μοράις, Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης (58’ Αντόρνο), Σόουζα (46’ Μπενασούρ), Μπούντιμιρ (88’ Σολωμού)

Την ίδια ώρα πάντως που ο ΑΠΟΕΛ γινόταν απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ανοιχτούς λογαριασμούς για εκείνη άφηναν Ανζί και Άλκμααρ. Κι αυτό διότι οι Ρώσοι επικράτησαν 1-0 με γκολ του Τραορέ στο 51' ωστόσο (με δεδομένη τη σαφώς μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία των Ολλανδών) η ρεβάνς μόνο εύκολη δεν αναμένεται να είναι για την ομάδα του βαθύπλουτου Σουλεϊμάν Κερίμοφ.


Anzhi 1-0 AZ Alkmaar από simaotvgolo12

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x