Ελλάδα

Σεφτέ στις νίκες

Επιτέλους νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3x3. Η Εθνική Ανδρών επικράτησε 17-12 της Βουλγαρίας στον δεύτερο αγώνα της μπροστά σε περισσότερους από 300 φιλάθλους στο Ζάππειο. Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη ήταν οι Νίκος Παππάς και Χάρης Γιαννόπουλος.

Επιτέλους νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3x3. Η Εθνική Ανδρών επικράτησε 17-12 της Βουλγαρίας στον δεύτερο αγώνα της μπροστά σε περισσότερους από 300 φιλάθλους στο Ζάππειο.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη ήταν οι Νίκος Παππάς με 8 και Χάρης Γιαννόπουλος με 5 πόντους, ενώ καλή παρουσία είχαν και οι Γιώργος Μπόγρης με 3 και Νώντας Παπαντωνίου με 1 πόντο.

«Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της νίκης, αλλά είναι ακόμη ομορφότερο το συναίσθημα του παιχνιδιού» σχολίασε ο Χάρης Γιαννόπουλος. «Αισθανόμαστε σαν να ξαναγινόμαστε παιδιά, να γυρίζουμε στα χρόνια της αθωότητας και να παίζουμε για την πλάκα μας στην παιδική χαρά. Όλο το σκηνικό είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει ως επαγγελματίες παίκτες και προσωπικά το απολαμβάνω παρά πολύ. Απ ό,τι αποδεικνύει η κοσμοπλημμύρα το απολαμβάνουν εξίσου και οι φίλαθλοι ή απλώς οι περίεργοι που βρίσκονται εδώ. Θα είναι ευχής έργον να συμπεριληφθεί το 3x3 στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων» κατέληξε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Δείτε πλάνα από το νυχτερινό Ζάππειο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x