Europa League

Κρίμα, γιατί μπορούσε…

Ένας ψυχωμένος και… έτοιμος για όλα Ατρόμητος έπαιξε στα ίσια την Νιούκαστλ και έφυγε με το 1-1 από το Περιστέρι, για να πάει σε μια εβδομάδα να διεκδικήσει το όνειρο στην Αγγλία. Ο Επστάιν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπάγεβιτς, όμως μια εκτέλεση φάουλ του Τέιλορ, έδωσε την ευκαιρία στις «καρακάξες» να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, παρόλο που είχαν και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους.

Ένας ψυχωμένος και… έτοιμος για όλα Ατρόμητος έπαιξε στα ίσια την Νιούκαστλ και έφυγε με το 1-1 από το Περιστέρι, για να πάει σε μια εβδομάδα να διεκδικήσει το όνειρο στην Αγγλία.

Ο Επστάιν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπάγεβιτς, όμως μια εκτέλεση φάουλ του Τέιλορ, έδωσε την ευκαιρία στις «καρακάξες» να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, παρόλο που είχαν και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους.




Κάθε αρχή και δύσκολη και κάπως έτσι ξεκίνησε το παιχνίδια για τον Ατρόμητο. Οι παίκτες του Μπάγεβιτς, έδειξαν λίγο… «ψαρωμένοι» για την πρεμιέρα και στο πρώτο τέταρτο έψαχναν τα πατήματά τους. Στη συνέχεια ισορρόπησαν και πήραν και το ρυθμό στα πόδια τους. Φτάνοντας και στο γκολ, όταν ο Μπέλιτς βρήκε στην πλάτη της άμυνας των Άγγλων τον Επστάιν, ο οποίος με πολύ ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε, οι Άγγλοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ιτάνζ. Μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει όταν ο Σισέ, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γάλλου τερματοφύλακα αλλά τον πρόλαβε ο Φυτανίδης. Πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και το 1-1 για την Νιούκαστλ, όταν ο Τέιλορ εκτέλεσε υπέροχα ένα φάουλ και η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του Ιτάνζ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καλύτερο ρυθμό και τον Ατρόμητο να έχει διάθεση να πιέσει και να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, το οποίο θα του έδινε την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Το γκολ δεν ερχόταν όσο το παιχνίδι συνεχιζόταν, αν και ο Μπάγεβιτς ρίσκαρε με την είσοδο των Καραμάνου και Σουμπίνιο, με τους οποίους ήθελε να δημιουργήσει ρήγματα στην συμπαγή άμυνα των Άγγλων. Αυτό δεν ήρθε και έτσι ο Ατρόμητος έφυγε, ναι μεν, αήττητος από το γήπεδό του, όμως και με πιο δύσκολο έργο σε μια εβδομάδα στην Αγγλία, εκεί όπου πρέπει να κυνηγήσει ένα… όνειρο.



Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (85’ Καραγκούνης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μπέλιτς (60’ Σουμπίνιο), Επστάιν, Κούτσι (60’ Καραμάνος).

Στον πάγκο: Ράντμαν, Ταυλαρίδης, Νάστος, Πίτου Γκαρσία.

Νιούκαστλ (Άλαν Πάρντιου): Χάρπερ, Ταβερνιέρ, Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Περτς, Μπικγιριμάνα, Ανίτα, Γκόσλινγκ (64’ Αμαλφιτανό), Μαρβό (71’ Γκουντιέρες), Ομπερτάν, Σισέ (77’ Κάμπελ).

Στον πάγκο: Κρουλ, Σαντόν, Τέιλορ, Καμπάιγ.

Διαιτητής: Γεφέτ (Ισραήλ)
Βοηθοί: Μόζες (Ισραήλ), Σιμόν (Ισραήλ)
Γήπεδο: Περιστερίου



Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x