Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης 2012-2013

Η περσινή σεζόν χαρακτηρίστηκε η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα. τελείωσε με μια έξοδο στην Ευρωπη και το Europa League. Ο Σάκης Τσιώλης απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ και «έχτισε» τον Αστέρα της νέας εποχής.

Η περσινή σεζόν χαρακτηρίστηκε η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα. τελείωσε με μια έξοδο στην Ευρωπη και το Europa League. Ο Σάκης Τσιώλης απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ και «έχτισε» τον Αστέρα της νέας εποχής.

Οι Ροτζέριο, Πουλίδο, Χακόμπο, Αργυρόπουλος αποτέλεσαν παρελθόν και οι Σανκαρέ, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Καστέλς, όπως και ο Ναβάρο, ο οποίος αποκτήθηκε, μετά τον δανεισμό του, ήταν αυτοί θα σηκώσουν το φορτίο στο νέο πρωτάθλημα. Στόχος είναι η καλύτερη παρουσία από την προηγούμενη και φυσικά μια συμμετοχή σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που πέρσι χάθηκε την τελευταία στιγμή.

Η δομή δεν αλλάζει σε σχέση με την περασμένη σεζόν αφού, εκτός από τον Φούλοπ και την αλλαγή στο τέρμα, ο Τσαμπούρης έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Πιπίνης για το αριστερό. Οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ είναι. πρώτοι στην γραμμή της εκκίνησης.

Στη μεσαία γραμμή οι Ουσέρο, Αλβάρεζ είναι μπροστά, αφού ο σοβαρός τραυματισμός του Χουανίτο θα στερήσει τις υπηρεσίες του Ισπανού άσου για τουλάχιστον έξι μήνες. Από εκεί και πέρα μέχρι την τελευταία θα υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικούς αλλά και ενός επιτελικού μέσου, ο οποίος θα βοηθάει και στο μαρκάρισμα, όπως συνέβαινε με τον Ροτζέριο.

Τα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα της Αρκαδίας δίνουν την δυνατότητα στον Τσιώλη και τους παίκτες του να ξεκινούν. πιο μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους αφού θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και ο ρυθμός θα έρθει πιο εύκολα. Όλα βέβαια θα κριθούν στο χορτάρι, εκεί όπου ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάζουν ένα μεστό σύνολο, το οποίο θα προσφέρει χαρές στον κόσμο που στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έδειξε πως είναι κοντά της.

Ήρθαν: Φούλοπ, Καστέλς, Γκαρσία, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο

Έφυγαν: Χακόμπο, Χούλι, Πουλίδο, Αργυρόπουλος, Μπρέσκα, Σολάκης, Ροτζέριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x