Stoiximan Super League

Άρης 2012-2013

Η πιο δύσκολη περίοδος για τον Άρη, μετά τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική. Το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Η μη εξασφάλιση άδειας, το κύμα αποχωρήσεων, οι αγωνιώδεις προσπάθειες για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, η μάχη για την οικονομική επιβίωση και η νεανική ελληνική ομάδα που δημιουργείται.

Η πιο δύσκολη περίοδος για τον Άρη, μετά τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική.

Το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Η μη εξασφάλιση άδειας, το κύμα αποχωρήσεων, οι αγωνιώδεις προσπάθειες για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, η μάχη για την οικονομική επιβίωση και η νεανική ελληνική ομάδα που δημιουργείται.


Διοικητική αστάθεια και επανεκκίνηση

Πριν καν εκπληρώσει τη θητεία της, η διοίκηση Αθανασιάδη ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της. Και το κυριότερο στις υποχρεώσεις της. Η οικονομική δυσπραγία, σε συνδυασμό με τη δυσαρέσκεια του κόσμου έφεραν την απομάκρυνσή της. Μαζί αποτέλεσε παρελθόν ένα από τα πλέον αμφισβητούμενα πρόσωπα, ο Γιάννης Κόντης.

Η μη εξασφάλιση άδειας «υποχρέωσε» τον Άρη να ξεκινήσει από το μηδέν το χτίσιμο της νέας ομάδας. Της νέας προσπάθειας ηγείται ο Αντώνης Ζαμπέτας και οι Λαμπριάκος, Κατσιαούνης. Τις εξελίξεις παρακολουθεί η Κοινωνία Μελών, η οποία συνδράμει στο μέτρο του δυνατού.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Οι συσσωρευμένες οφειλές άνοιξε για τα καλά την πόρτα της εξόδου. Όλοι οι παίκτες πρώτης γραμμής, αλλά και αρκετοί ακόμη έφυγαν, ενώ παράλληλα διεκδικούσαν υψηλές αποζημιώσεις. Ενδεικτικά Καστίγιο, Ούμπιντες, Λαζαρίδης και πολλοί άλλοι ακόμη (όλοι οι ξένοι) κούνησαν… μαντήλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ορισμένοι απλά έμειναν ελεύθεροι, οι περισσότεροι όμως διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Εν ολίγοις ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στον ήδη …φεσωμένο Άρη.

Τις θέσεις τους στο ρόστερ των «κίτρινων» πήραν νεαροί ταλαντούχοι παίκτες, πλην άπειροι και μη δοκιμασμένοι σε υψηλό επίπεδο Έλληνες. Είτε από τις ακαδημίες, είτε από ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. Οι πιο παλιοί, συν τους δύο μοναδικούς ξένους (Πουλίδο, Κοέλιο) και τον Μάκη Κατσαβάκη θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ήρθαν: Πουλίδο (Αστέρας Τρ.), Ηρακλής (Καλλιθέα), Μαργαρίτης (Αγρ. Αστέρας), Παντίδος (Εθν. Αστέρας), Ασλανίδης, Γκέσιος (Αναγέννηση Επανομής), Αγγελούδης (επέστρεψε από Δόξα Δράμας), Οικονομόπουλος (επέστρεψε από Βύζαντα), Ψυχογιός (Δόξα Δράμας).

Έφυγαν: Σηφάκης, Σανκαρέ, Ούμπιντες, Σολτάνι, Μίσελ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Ακόστα, Πρίττας, Νέτο, Νάτσο Γκαρσία, Τοπούζης, Γιακούποβιτς, Κατίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x