Stoiximan Super League

Βέροια 2012-13

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, η «βασίλισσα» του βορρά επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα.

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, η «βασίλισσα» του βορρά επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα.

Εξασφαλίζοντας σχετικά άνετα την άνοδό της από την Football League την περασμένη περίοδο, η Βέροια προχώρησε σε αλλαγή προπονητή αλλά και έμψυχου δυναμικού. Οι δρόμοι του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γιώργου Αρβανιτίδη και του τέως τεχνικού Δημήτρη Καλαϊτζίδη, χώρισαν στις αρχές του καλοκαιριού, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να δίνει το χρίσμα στον Μάκη Χάβο.

Ο Σερραίος προπονητής δεν εισηγήθηκε μεγάλο αριθμό μεταγραφών, αλλά προσανατολίσηκε σε παίκτες που γνωρίζουν καλά την κατηγορία. Ποδοσφαιριστές όπως οι Γεωργέας, Σνάουτσνερ, Ιωάννου, Τόμας και Δασκαλάκης, έχουν αρκετές «ώρες πτήσης» στη Σούπερ Λίγκα και σίγουρα θα προσδώσουν εμπειρία στο ρόστερ της βασίλισσας.

Στα φιλικά η ομάδα του Χάβου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις και πλέον μπορέι να υπολογίζει και στην ώθηση που θα της δώσει η φυσική της έδρα, αφού τα έργα στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ολοκληρώθηκαν. Εκεί θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική του φετινού μαραθωνίου.

Η Βέροια είναι μία από τις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, γεγονός που επιβεβαιώνει πως είναι ένας από τους συλλόγους που αποπνέουν διοικητική υγεία.

Στόχος

Σίγουρα σαν νεοφώτιστη η Βέροια θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή της όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από την άλλη το μειωμένο μπάτζετ των περισσοτέρων ομάδων της Σούπερ Λίγκας (και αναπόφευκτα η χαμηλή ποιότητα), ίσως δώσει την ευκαιρία για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Ποιοι ήρθαν: Καρλίνος (Ισπανία, Σπόρτινγκ Χιχόν Β), Πέρεζ (Ισπανία, Σπόρτινγκ Χιχόν Β), Γεωργέας (Ελλάδα, ΑΕΚ), Σνάουτσνερ (Πολωνία, ΠΑΟΚ), Ιωάννου (Ελλάδα, Κέρκυρα), Μπεγιόν (Ελβετία, Μπρούλ), Δασκαλάκης (Ελλάδα, Ολυμπιακός).

Ποιοι έφυγαν: Λανγκλέ, Σαμαράς, Ολιζαντέμπε, Μπουλούτ, Σιαράβας, Κανακούδης, Πασσάς, Λαναρής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x