Stoiximan Super League

Παράταση για τις χρεωμένες ΠΑΕ!

Πίστωση χρόνου στις χρεωμένες ΠΑΕ ώστε να προσκομίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα δίνει η τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή. Η τροπολογία (που κατατέθηκε από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και συνυπογράφεται από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη) αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη Τρίτη και να δώσει παράταση ενός μήνα στις ΠΑΕ ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ΕΕΑ.

Πίστωση χρόνου στις χρεωμένες ΠΑΕ ώστε να προσκομίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα δίνει η τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Η τροπολογία (που κατατέθηκε από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και συνυπογράφεται από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη) αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη Τρίτη και να δώσει παράταση ενός μήνα στις ΠΑΕ ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ΕΕΑ.

Ήτοι να καταθέσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα -και όχι να ρυθμίσουν χρέη τους προς το Δημόσιο, όπως περίμεναν παράγοντες της Σούπερ Λίγκα και των ΠΑΕ που δεν είχαν εξασφαλίσει ενημερότητες μέχρι σήμερα (ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανιώνιος). Εξάλλου, αυτό γίνεται ξεκάθαρο στην εισηγητική έκθεση της τροπολογίας όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά πως:

«Στην εισηγητική έκθεση της τροπολογίας αναφέρεται ότι «δεδομένου ότι υπάρχει αδήριτη ανάγκη ομαλής έναρξης και εύρυθμης λειτουργίας των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, κρίνεται απαραίτητο να διευκολυνθούν οι ομάδες που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, παρέχοντάς τους παράταση ενός μηνός στην προθεσμία προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x