Stoiximan Super League

Κέρκυρα 2012-13

Η τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα για την Κέρκυρα είναι γεγονός. Οι Φαίακες μπάινουν στο νέο πρωτάθλημα με αρκετά διαφορετικό ρόστερ από αυτό που τελείωσαν την περυσινή σεζόν και τις μεταγραφές τους να έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο το ελληνικό.

Η τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα για την Κέρκυρα είναι γεγονός. Οι Φαίακες μπάινουν στο νέο πρωτάθλημα με αρκετά διαφορετικό ρόστερ από αυτό που τελείωσαν την περυσινή σεζόν και τις μεταγραφές τους να έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο το ελληνικό.

Τα ηνία της ομάδας (από τον Τϊμο Καβακά) πέρασαν στο Άκη Μάντζιο αμέσως μετά τη λήξη του προηγούμενου πρωταθλήματος, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις στην πορεία του με τον Πανιώνιο.

Από το νησί των Φαιάκων αποχώρησαν αρκετοί παίκτες με εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία, όπως οι Γραμμόζης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Ιωάννου και Γκαλίνοβιτς, οι οποίοι είχαν καταλυτική παρουσία στην περυσινή σωτήρια της ομάδας. Ζητούμενο πλέον για τον Άκη Μάντζιο έιναι να μοντάρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το υλικό που έχει στα χέρια του, ούτως ώστε να αποφύγει φαινόμενα όπως αυτά της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, όταν η ομάδα σώθηκε οριακά.

Η Κέρκυρα ανήκει στις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και δεν απασχολείται από τέτοιου είδους πονοκεφάλους.

Στόχος

Σίγουρα η εμπειρία των τριών συνεχόμενων σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, έιναι ένα από τα αβαντάζ των Φαιάκων. Παρόλα αυτά η φυγή αρκετών σημαντικών παικτών από τον σύλλογο αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να αποκτήσουν ομοιογένεια τα νέα αποκτήματα με τους παλιούς ποδοσφαιριστές, προσανατολίζουν την ομάδα του Άκη Μάντζιου να έχει ώς πρώτο στόχο την παραμονή της στην κατηγορία. Εάν μάλιστα αυτό επιτευχθεί σχετικά γρήγορα, τότε η χρονιά θα είνα επιτυχημένη.

Ποιοι ήρθαν: Βασιλογιάννης (Ελλάδα, Γλυφάδα, δανεικός), Λεόν (Ισπανία, Νέα Σαλαμίνα), Διαμαντόπουλος (Ελλάδα, Φωκικός), Τσοκάνης (Ελλάδα, Ηρακλής Ψαχνών), Σταμόγιαννος (Ελλάδα, Ολυμπιακός), Νάστος (Ελλάδα, Εθνικός Αστέρας), Γκούμας (Ελλάδα, Ερμής Αραδίππου), Πετρούσης (Ελλάδα, Αστέρας Τρίπολης), Καραπέτσας (Ελλάδα, Βόλεν), Παπαδήμας (Ελλάδα, Ολυμπιακός, δανεικός), Στρατηλάτης (Ελλάδα, Λεβαδειακός), Ζουμπουλάκης (Ελλάδα, Θρασύβουλος).

Ποιοι έφυγαν: Μίχος, Μπάρκογλου, Μαζνόφ, Ιωάννου, Αγρίτης, Οσμάν, Γκαλίνοβιτς, Βέντζελ, Καλαντζής, Έρις, Τσίγκας, Μαρτίν, Γραμμόζης, Σακελλαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x