Νέα μοντέλα

VW, περισσότερα στοιχεία για το νέο Golf!

H 7η γενιά Golf βρίσκεται προ των πυλών και αυτό που περιμένουμε είναι μία πιο αιχμηρή εξωτερική εμφάνιση που όμως δεν θα ξεφεύγει από το σχήμα του τωρινού μοντέλου και ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό που θα καθιερωθεί στα μελλοντικά μοντέλα της VW. Το νέο Golf θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τέλη του έτους και θα είναι μακρύτερο φαρδύτερο αλλά χαμηλότερο ώστε να δείχνει πιο συμπαγές και αεροδυναμικό.

H 7η γενιά Golf βρίσκεται προ των πυλών και αυτό που περιμένουμε είναι μία πιο αιχμηρή εξωτερική εμφάνιση που όμως δεν θα ξεφεύγει από το σχήμα του τωρινού μοντέλου και ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό που θα καθιερωθεί στα μελλοντικά μοντέλα της VW. Το νέο Golf θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τέλη του έτους και θα είναι μακρύτερο κατά 56 χλστ. (συνολικό μήκος 4255 χλστ.), φαρδύτερο κατά 13 χλστ. (συνολικό πλάτος 1799 χλστ.) αλλά χαμηλότερο κατά 13 χλστ. (συνολικό ύψος 1452 χλστ.) ώστε να δείχνει πιο συμπαγές και αεροδυναμικό.

Η πλατφόρμα είναι η ολοκαίνουργια MQB και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε μοντέλο του VW Group. Έχει 59 χλστ. μεγαλύτερο μεταξόνιο και όπως γίνεται αντιληπτό πρέπει να περιμένουμε μεγαλύτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες και για τις αποσκευές. Από την άλλη η αύξηση των διαστάσεων θα βοηθήσει το νέο Golf να διεκδικήσει υψηλότερη βαθμολογία στα crast test του Euro NCAP.

H νέα γενιά θα είναι ελαφρύτερη κατά 100 κιλά… εις βάρος της κατανάλωσης και της εκπομπής ρύπων. Το πλαίσιο θα είναι ελαφρύτερο κατά 23 κιλά, ο 1.4 TSI κατά 22 κιλά η ανάρτηση με πολλαπλούς συνδέσμους πίσω και γόνατα εμπρός θα έχει στοιχεία από αλουμίνιο, τα καθίσματα θα είναι ελαφρύτερα, το ηλεκτρικό κύκλωμα θα είναι συμμαζεμένο ενώ υπάρχουν περικοπές σε διάφορα άλλα σημεία. Περισσότερα - πηγή: caroto.gr

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x