Super League 2

Πήρε Καμαρά

Στον Απόλλων Σμύρνης θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Τζον Πανγκολέ Καμαρά, ο οποίος τις τελευταίες δοκιμαζόταν από τον Αλέκο Βοσνιάδη στις προπονήσεις της ομάδας. Ο 25χρονος μέσος έπεισε τον Έλληνα τεχνικό ότι μπορεί να προσφέρει, με αποτέλεσμα να εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτησή του. Ο παίκτης από τη Σιέρα Λεόνε πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα και στη συνέχεια επέστρεψε στα Τρία- Πέντε πηγάδια όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Τζον Πανγκολέ Καμαρά, ο οποίος τις τελευταίες δοκιμαζόταν από τον Αλέκο Βοσνιάδη στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο 25χρονος μέσος έπεισε τον Έλληνα τεχνικό ότι μπορεί να προσφέρει, με αποτέλεσμα να εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτησή του.

Ο παίκτης από τη Σιέρα Λεόνε πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα και στη συνέχεια επέστρεψε στα Τρία- Πέντε πηγάδια όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Επιπλέον ανακοινώθηκαν και τα φιλικά που θα δώσει ο Απόλλων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Football League. Αναλυτικά η «ελαφρά ταξιαρχία» θα αγωνιστεί το Σάββατο (2/9) με τον ΑΟ Γλυφάδας και στις 5/9 με τον Φωστήρα στη Ριζούπολη, στις 9/9 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και με τον Βύζαντα Μεγάρων στις 19/9 εντός έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x