Stoiximan Super League

Απρόοπτο με Κατσουράνη

Ένα σφίξιμο στο δεξί πόδι που αισθάνθηκε ο Κώστας Κατσουράνης στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ κόντρα στον Λεβαδειακό (25/8, 21:30 Novasports2), ανάγκασε τον παίκτη να υποβληθεί σε θεραπεία. Εκτός αποστολής έμεινε ο Έλληνας μέσος, πράγμα που όμως δεν οφείλεται στον τραυματισμό, αλλά στην τιμωρία που «κουβαλάει» από την περσινή σεζόν. Με 20 παίκτες στη Βοιωτία το «τριφύλλι».

Ένα σφίξιμο στο δεξί πόδι που αισθάνθηκε ο Κώστας Κατσουράνης στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ κόντρα στον Λεβαδειακό (25/8, 21:30 Novasports2), ανάγκασε τον παίκτη να υποβληθεί σε θεραπεία.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Έλληνας μέσος, πράγμα που όμως δεν οφείλεται στον τραυματισμό, αλλά στην τιμωρία που «κουβαλάει» από την περσινή σεζόν. Με 20 παίκτες στη Βοιωτία το «τριφύλλι».

Ο «Κατσούρ», μαζί με τον Βίκτορ Βιτόλο, δεν υπολογίζονταν για το ματς της Λιβαδειάς στο πλαίσιο της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος, αφού θα εκτίσουν τις τιμωρίες που τους έχουν επιβληθεί από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, ο πρώτος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δεξί προσαγωγό, στην προπόνηση της Παρασκευής και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Μαζί του και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που χτύπησε στο παιχνίδι με τη Μάλαγα, την περασμένη Τετάρτη και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό με τους Ανδαλουσιανούς, την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Ανέτοιμος ο Κουίνσι, συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Σο.

Την 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Λαγός, Φουρλάνος, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης.

Εκτός έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Βιτόλο, Σο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης, Κουίνσι και Ιωαννίδης.

Στήριξη… διαρκείας

Οι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού ξεπέρασαν πλέον το «φράγμα» των 10.000 και στις τάξεις του «τριφυλλιού» αισιοδοξούν πως το νούμερο θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο!

Η βελτίωση της κατάστασης του συλλόγου στον οικονομικό τομέα, η σταθερότητα που φαίνεται ότι έχει επέλθει με την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και η προσπάθεια που γίνεται εντός αγωνιστικού χώρου από τους ποδοσφαιριστές, έχουν πείσει τους φίλους της ομάδας.

Την Παρασκευή, είχαν διατεθεί 10.053 κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 και μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου εξέφραζαν αισιοδοξία για αύξηση του αριθμού, τουλάχιστον μέχρι τις 12.000!

Φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί εξαιρετικό νέο και εν όψει της ρεβάνς με τη Μάλαγα, την προσεχή Τρίτη, στο ΟΑΚΑ για τα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, όπου οι «πράσινοι» θα περιμένουν τη στήριξη του κόσμου ώστε να ανατραπεί το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα.

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x